«H Nύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» στο Open. Έρχονται σαρωτικές απολύσεις και πώληση του καναλιού.

«H Nύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» στο Open. Έρχονται σαρωτικές απολύσεις και πώληση του καναλιού.

Τεράστια ανησυχία έχει σπείρει στους εργαζόμενους του Open η είδηση πως ο Νίκος Κοκλώνης όπως όλα δείχνουν αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας.

Τεράστια ανησυχία έχει σπείρει στους εργαζόμενους του Open η είδηση που πρώτοι σας μεταφέραμε χθες αποκλειστικά εδώ πως ο Νίκος Κοκλώνης όπως όλα δείχνουν αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας.

Βέβαια πριν μερικές ημέρες σας είχα γράψει και για προβλήματα που αντιμετωπίζει η διευθύντρια προγράμματος Μαρία Σαγανά  .

Από χθες το βράδυ οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Έμπειροι παράγοντες της τηλεοπτικής αγοράς μου έλεγαν πως εάν ένα κανάλι πέσει κάτω από το 5% στο σύνολο του κοινού αλλά κυρίως στο δυναμικό 18 – 54 δεν έχει λόγο ύπαρξης γιατί πολύ απλά δεν έχει καμία απήχηση στη διαφημιστική αγορά…

Ποιες εκπομπές σηκώνουν αυτή τη στιγμή το κανάλι πάνω από αυτό το ποσοστό;

Η Καινούριου και η Χρηστίδου που είναι συμπαραγωγές Open Κοκλώνη, το “Style me up” του Κοκλώνη και οι «Αρβύλα».

Και ενώ οι τελευταίοι φαίνεται πως συνεχίζουν το τοπίο είναι ρευστό για τις δύο πρωινές παρουσιάστριες. Και η Καινούριου αλλά και η Σίσσυ με τις ομάδες τους έχουν δεχθεί ήδη κρούσεις από άλλα κανάλια για την επόμενη σεζόν.

 

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών κάνουν λόγο για σαρωτικές απολύσεις που θα φέρουν μείωση του λειτουργικού κόστους του σταθμού ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει πιο εύκολα η πώλησή του.

 

Και μπορεί στελέχη του Open να το διέψευδαν τις προηγούμενες μέρες κατηγορηματικά ωστόσο η μέχρι σήμερα πρακτική στον όμιλο της Dimera δημιουργεί πολλά ερωτηματικά…

 

Κλείσιμο του «Εθνους», του «Έθνους της Κυριακής», μείωση του μπάτζετ στο «Open» και τελευταία και στα sites ethnos και imerisia με αποχωρήσεις πολλών δημοσιογράφων.

 

Η ανησυχία είναι έκδηλη και στον ενημερωτικό τομέα του Open καθώς και εκεί αναμένονται εκκαθαρίσεις… Θα υπάρχει ρεπορτάζ και τις επόμενες ώρες το οποίο θα σας μεταφέρω όπως πάντα πρώτος.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ