Έλενα Τσαγκρινού – Ρε κορίτσι μου… γιατί ποστάρεις όταν δεν γνωρίζεις στοιχειώδη Αγγλικά;

Έλενα Τσαγκρινού – Ρε κορίτσι μου… γιατί ποστάρεις όταν δεν γνωρίζεις στοιχειώδη Αγγλικά;

Είχε ένα θεματάκι...

Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στην Γιουροβίζιον, Έλενα Τσαγκρινού, έχει τη χαρά και την τιμή να ντύνεται για τις ανάγκες του διαγωνισμού και για τις εμφανίσεις της από τη Σήλια Κριθαριώτη, η οποία μεταξύ άλλων έχει ντύσει και τη Γκουέν Στεφάνι.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει τους followers της στο Instagram ότι αυτή και η Αμερικανίδα φόρεσαν το ίδιο ρουχο και θέλησε να εκφράσει το ευχαριστώ στη σχεδιάστρια για την τιμή που της κάνει (να ασχολείται μαζί της).

Το honor (τιμή) από το owner (ιδιοκτήτης) όμως έχουν κάποια διαφορα και φυσικά το post δε βγάζει κανέναν νόημα. Αντιθέτως βγάζει τα μάτια σε όποιον ξέρει εστω και τα στοιχειώδη αγγλικά. Όχι τίποτε άλλο αλλα θα γελάει και η Γκουέν (αν ποτε δει το ποστάρισμα αυτό, λέμε τώρα) και ο κάθε πικραμένος. Για να μην γράψω για το «your» που εννοούσε προφανώς «you’re».

Μήπως η Σήλια θα έπρεπε εκτός από το σταιλινγκ να κάνει και δυο τρία ταχύρυθμα φροντιστήρια αγγλικής στην Τσαγκρινού γιατί απ´οτι φαίνεται οι γνώσεις της θυμίζουν το «χάου μπουγιουμπού Ελίζαντεθ» της θρυλικής Ζουμπουλίας από το παρα 5….

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ