Η Φάρμα: Η ανάρτηση του Ξιαρχό μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι!

Η Φάρμα: Η ανάρτηση του Ξιαρχό μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι!

Ο Τάσος Ξιαρχό αποχώρησε, όπως παρακολουθούσαμε στο χθεσινό επεισόδιο και φυσικά εξέφρασε δημόσια την πρώτη του αντίδραση μετά τα όσα είδε να προβάλλονται.

Η επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου συνοδεύτηκε με πανηγυρισμούς από τους συμπαίκτες του. Ομως λίγες ώρες μετά ήρθε η ξαφνική αποχώρηση του Τάσου Ξιαρχό.

«Έχω ένα θέμα γενικά. Δεν έγινε κάτι, απλά με απασχολεί κάτι άλλο και πρέπει να φύγω. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο, απλά είναι κάτι σοβαρό. Μπορείς να με βοηθήσεις Μαρία να μαζέψω τα πράγματά μου;» είπε στους συμπαίκτες του, ο Τάσος Ξιαρχό και στη συνέχει δήλωσε: «Η Φάρμα τέλος για τον Ξιαρχό. Πολλές φορές μπορεί να μου προκληθεί με εγκεφαλική κάκωση και να πως ξαφνικά ένα… Τέλος και απλά το κάνω. Δεν έχει λόγο και γιατί συμβαίνει αυτό, απλά συμβαίνει…»

Λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου, ο γνωστός χορογράφος και art director σχολίασε το όλο θέμα με ένα βίντεο στο οποίο εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένος με το «αντίο» που του είπαν οι συμπαίκτες του λίγο πριν φύγει από τη Φάρμα:

«Μπορώ να πω πως συγκινήθηκα τώρα που είδα τα παιδιά να με χαιρετάνε, να με αγκαλιάζουν», είπε ο Τάσος δείχνοντας πραγματικά συγκινημένος με τη συμπεριφορά των άλλοτε συμπαικτών του. Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gossip-tv

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ