Παρασκήνιο – Οι επόμενες κινήσεις Κοκλώνη μετά το «διαζύγιο» με το OPEN

Παρασκήνιο – Οι επόμενες κινήσεις Κοκλώνη μετά το «διαζύγιο» με το OPEN

Είχε προβλέψει την καταιγίδα μιας και οι σχέσεις του κυρίως με την Μαρία Σαγανά είχαν φτάσει εδώ και έναν μήνα σε οριακό σημείο.

Ο Κοκλώνης ζητούσε να μάθει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά και οι κυρίες του προγράμματος προσπαθούσαν να τον καθυστερήσουν με σκοπό και στόχο να τον θέσουν προ τετελεσμένων γεγονότων.

Ο Νίκος όμως δεν μάσησε. Έστειλε τα εξώδικά του… για να τον πληρώσουν μιας και στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας τους, δεν πίεζε τις πληρωμές απο τον σταθμό και παράλληλα ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη για τις “ερασιτεχνικές επιλογές στελεχών” του ΟΡΕΝ.

Το σίγουρο είναι πώς ο Νίκος δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Ήδη χθες με την “Απόδραση” στον Alpha βούλωσε πολλά στόματα αφού κατόρθωσε σε λιγότερο απο μία ημέρα να παραδώσει ένα εξόχως άρτιο επεισόδιο το οποίο μάλιστα σάρωσε σε τηλεθέαση.

Τι έρχεται;

Έρχεται το “Just the 2of us” που παραμένει την ίδια ώρα αλλά αλλάζει τηλεοπτική στέγη, άλλες δυο παραγωγές-εκπομπές, δυο σήριαλ… και πολλές αλλαγές στην ανθρωπογεωγραφία των ανθρώπων της τηλεόρασης μπροστά και πίσω απο τις κάμερες…

Κάτι ακούω και για αγορά μεγάλης ιστοσελίδας… ρε λέτε;

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ