Εκτός ΑΝΤ1 οι Άγριες Μέλισσες

Εκτός ΑΝΤ1 οι Άγριες Μέλισσες

Τι θα παίζει στη θέση τους;

Εκτός ΑΝΤ1 θα βρίσκεται τη Μεγάλη Εβδομάδα η επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες. Το επόμενο και νέο επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα του Πάσχα στις 22:00.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τη θέση τους θα πάρει ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ. Σήμερα, στις 22:45, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει σε Α’ Τηλεοπτική μετάδοση τη δραματική ταινία «Μαρία Μαγδαληνή», με τη Ρούνι Μάρα σε μια μοναδική ερμηνεία στον ομώνυμο ρόλο.

Συγκεκριμένα, από τη Μεγάλη Τρίτη έως και τη Μεγάλη Παρασκευή στις 21:00 και το Μεγάλο Σάββατο στις 23:00, έρχεται στις οθόνες μας το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της από το τηλεοπτικό κοινό. Από τη Μεγάλη Τρίτη έως και τη Μεγάλη Παρασκευή στις 23:00, θα προβάλλεται η μίνι σειρά «Η Βίβλος».

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, όταν επιστρέψουν στον ΑΝΤ1;

Επεισόδιο 132.

Ο Μελέτης με τη βοήθεια του Μεγαρίτη ανακαλύπτει πως ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη. Ποια θα είναι η αντίδρασή του; Θα αναμετρηθεί με τον Δούκα; Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να υποχωρήσει στις απειλές του Λάμπρου και να πάρει πάλι τα φάρμακά του.

Είναι όμως αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιο του για ν’ απελευθερωθεί ο συνεταιρισμός από τον Δούκα. Η Ασημίνα αρνείται να πάει στη Λάρισα με το παιδί και ο Νικηφόρος αποφασίζει να συνεχίσει με την αγωγή για να της πάρει την επιμέλεια… Η Ελένη φοβάται πως δε θα καταφέρει ν’ αποκτήσει παιδί αλλά φοβάται να το μοιραστεί με τον Λάμπρο.

Ο Λάμπρος με τον Κωνσταντή βρίσκουν κοινό έδαφος το συνεταιρισμό και προσπαθούν να συνετίσουν το Νικηφόρο. Εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να πάρει το Σέργιο και να μείνουν στη Λάρισα. Πώς θα αντιδράσουν η Ασημίνα και η Δρόσω;

Θα αποχωριστούν τον γιο τους για άλλη μια φορά; Η Σοφούλα γνωρίζει μια μοναχή κι αρχίζει να της ανοίγεται ενώ το γράμμα του Άγγελου φαίνεται να την επηρεάζει. Ο Αλέξης ψάχνει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού του με την Πηνελόπη και οι υποψίες του τον οδηγούν στο γυναικολόγο. Θα μάθει την αλήθεια για το παιδί;

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ