Η πληρωμένη απάντηση της Μαρίας Κορινθίου σε follower που τη χαρακτήρισε «αχώνευτη»

Η πληρωμένη απάντηση της Μαρίας Κορινθίου σε follower που τη χαρακτήρισε «αχώνευτη»

Η όμορφη ηθοποιός δεν συνηθίζει να διαγράφει τα κακεντρεχή σχόλια από το προφίλ της.

Η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μέσα από ένα εκκλησάκι, με αφορμή τη Μεγάλη Εβδομάδα, γράφοντας ως λεζάντα ένα μήνυμα για αυτές τις άγιες μέρες.

Όμως μια follower της δεν ενθουσιάστηκε με τη συγκεκριμένη ανάρτηση και άφησε ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία, στο οποίο την αποκαλούσε «αχώνευτη».

Η όμορφη ηθοποιός όχι μόνο δεν έσβησε το σχόλιο, αλλά επέλεξε και να απαντήσει. Συγκεκριμένα, της ευχήθηκε… «Καλό Πάσχα».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι βίντεο με τις ακολουθίες της Μεγάλης Πέμπτης και της Μεγάλης Παρασκευής στα νέα ελληνικά θα μεταδίδονται μετά από πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του φιλανθρωπικού οργανισμού της, την «Αποστολή».

Τα τρία βίντεο με τις ακολουθίες αναρτήθηκαν στο YouTube, ενώ την αφήγηση κάνουν οι ηθοποιοί Μαρία Κορινθίου και Παναγιώτης Πετράκης.

Η ηθοποιός τόνισε στην εκπομπή Κoινωνία Ώρα Mega:

«Μεγάλη μου χαρά και τιμή που μου ανέθεσε και με εμπιστεύτηκε ο κ. Δήμτσας και η Αρχιεπισκοπή. Μεγάλη τιμή να μοιραστώ με τον κόσμο τον επιτάφιο θρήνο. Είμαι πολύ φορτισμένη. Μεγάλο πράγμα να σε εμπιστεύεται η εκκλησία. Και να σου δίνει τον θρήνο της παναγίας. Η σκηνοθετική προσέγγιση του Γιάννη ήταν τέτοια, γιατί είναι πολύ κοντά με τα θεία. Γι’ αυτό απόδωσε έτσι αυτό που είδατε».

Δείτε την πληρωμένη απάντηση της Μαρίας Κορινθίου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ