Survivor: Το «κατηγορώ» της Μαριαλένας στον James και η ανακοίνωση Λιανού που τρέλανε τους παίκτες! (vid)

Survivor: Το «κατηγορώ» της Μαριαλένας στον James και η ανακοίνωση Λιανού που τρέλανε τους παίκτες! (vid)

Survivor: Μπορεί απόψε, Κυριακή του Πάσχα να μην απολαύσουμε τους αγαπημένους μας Survivors σε νέες περιπέτειες, όμως αύριο το βράδυ θα γίνει πάλι... χαμός!

Όπως είδαμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το αυριανό επεισόδιο, η Μαριαλένα τα βάζει με τον James τον οποίο θεωρεί «ψεύτικο» και ευθέως τον κατηγορεί πως χειραγωγεί και εκμεταλλεύεται τον Νίκο Μπάρτζη.

«Η στρατηγική είναι το μεγαλύτερο όπλο του. Με ενοχλεί πάρα πολύ ότι τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα. Θεωρώ ότι δεν είναι πραγματικοί φίλοι. Ο Νίκος νιώθει φίλος του James, αλλά ο James τον χρησιμοποιεί.», είπε η Μαριαλένα στην κάμερα.

Εκεί που ανεβαίνουν τα… αίματα είναι όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες λίγο πριν τον αγώνα πρώτης ασυλίας το απίστευτο έπαθλο που τους περιμένει αν κερδίσουν!

Ο Ηλίας Μπόγδανος… τρελαίνεται τόσο πολύ με αυτό που ακούει από τα χείλη του παρουσιαστή που δηλώνει δημόσια πως αν οι κόκκινοι το κερδίσουν, θα πετάξει τα ρούχα του και θα τρέξει γυμνός στη θάλασσα. Κάτι στο οποίο φαίνεται να τον ακολουθεί και ο Γιώργος Ασημακόπουλος που επίσης ενθουσιάστηκε.

Δείτε το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου του Survivor!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ