Survivor spoiler: Αυτοί είναι το φαβορί για την πρώτη ασυλία σήμερα (vid)

Survivor spoiler: Αυτοί είναι το φαβορί για την πρώτη ασυλία σήμερα (vid)

Survivor: Μετά από λίγες ημέρες απουσίας, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επιστρέφει απόψε (3/5) στις οθόνες μας.

Το Survivor δεν προβλήθηκε την Κυριακή (2/5) λόγω Πάσχα και επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας με τον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο τρέιλερ, στο στόχαστρο βρίσκονται και πάλι James Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης. Όπως αναφέρει ο «πρίγκιπας», θα συνέφερε αρκετούς από το παιχνίδι να φύγουν οι ίδιοι, ενώ η Μαριαλένα ισχυρίζεται ότι ο Τζέιμς χρησιμοποιεί τον Νίκο για να πετύχει τους στόχους του και δεν είναι πραγματικοί φίλοι.

Λίγο πριν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα βάλουν ένα πρωτότυπο στοίχημα με τον James Καφετζή. Οι δύο κόκκινοι θα ανακοινώσουν πως αν κερδίσει η ομάδα τους την ασυλία, θα βγάλουν τα ρούχα τους και θα βουτήξουν γυμνοί, ενώ ο παίκτης των μπλε θα φορέσει το μαγιό που του άφησε η πρώην συμπαίκτριά του, Άννα Μαρία Βέλλη.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα δεν θα πάρει μόνο την πρώτη ατομική ασυλία, αλλά θα κάτσει να απολαύσει και το Πασχαλινό τραπέζι!

Έτσι λοιπόν το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο και για τις δύο ομάδες, όμως μία στο τέλος θα τα καταφέρει. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τους κόκκινους!
Μένει να επιβεβαιωθούν.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ