Καγιά: Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το GNTM – «Το έχω πονέσει»

Καγιά: Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το GNTM – «Το έχω πονέσει»

Όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσής της από το ριάλιτι μοντέλων - Ο νέος της ρόλος στο Star και τα σχόλια για την αντικατάστασή της...

Σαν βόμβα έσκασε τα media η είδηση για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM. Η παρουσιάστρια παραμένει στο δυναμικό του Star, όπου από τη νέα σεζόν θα τη δούμε στο λαμπερό σόου, Dancing With The Stars. Μετά από όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό, η Βίκυ Καγιά μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου, ξεκαθαρίζοντας τα πάντα για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Ανυπομονώ πολύ για το νέο μου πόστο, για τους χορούς και για να δω κυρίως τους διαγωνιζόμενους. Δεν ξέρω τίποτα για την κριτική επιτροπή, ούτε καν πόσοι θα είναι σε αριθμό οι κριτές. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα πρέπει να χορέψω λίγο. Θα γίνει μια υπερπαραγωγή μιας άλλης εποχής. Έχουμε στην ομάδα μας τη Φένια την Βαρδάνη η οποία και δημιούργησε το Dancing With The Stars, είναι μισή Αγγλίδα και μισή Ελληνίδα. Θα είναι στην ομάδα μας», είπε για τον νέο της ρόλο.

Όσο για την απομάκρυνσή της από το ριάλιτι μοντέλων, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε…

«Ήταν δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM το οποίο κι έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά γι΄αυτό το πρόγραμμα, αλλά έχω πάντα τη λογική ότι πρέπει να… αφουγκράζεσαι το ένστικτό σου και να ξέρεις να σταματάς. Είμαι τυχερή που ανήκω στο δυναμικό του Star γιατί με αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο πρώτα και όχι σαν προϊόν που πρέπει απλά να εκτελεί την δουλειά του».

Ποιος θα βρεθεί στη θέση της ως νέος κριτής του GNTM;

«Ό,τι και να χρειαστούν εδώ θα είμαι και θα τους στηρίζω. Είναι πολύ πιθανό να κάνω μια guest εμφάνιση στο GNTM. Για τον δικό μου ρόλο θεωρώ ότι υπάρχουν κοπέλες πολύ ικανές, το κανάλι ακόμα βλέπει άτομα, κάνει συνεντεύξεις και δοκιμαστικά. Τους εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Εγώ πάντα κάνω προτάσεις και τους έχω δώσει ονόματα, αλλά πάντα αποφασίζει το κανάλι», ξεκαθάρισε η Βίκυ Καγιά.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ