Λύγισε η Καραβάτου για τον… χωρισμό της με τον Κρατερό Κατσούλη – Σε αμηχανία όλοι (Vid)

Λύγισε η Καραβάτου για τον… χωρισμό της με τον Κρατερό Κατσούλη – Σε αμηχανία όλοι (Vid)

Στη Φωλιά των Κου Κου: Η πρώτη «Καλημέρα» μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη - Όσα ανέφερε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής..

Εκτός πρωινής ζώνης ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του πρωί της Τετάρτης 5/5 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την πρωινή εκπομπή του Star με την Κατερίνα Καραβάτου να «λυγίζει» από συγκίνηση ακούγοντας τον αποχωρισμό του.

Ο Κρατερός Κατσούλης είπε χθες συγκινημένος: «Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δεν μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Κρατερός.

Αμέσως η είδηση έκανε το γύρο των media με τους περισσότερους παρουσιαστές να μη γνώριζαν τίποτα για την αποχώρηση του Κρατερού από την εκπομπή.

Το πρωί της Πέμπτης (6/5) η Κατερίνα Καραβάτου είπε την πρώτη της Καλημέρα μετά την απομάκρυνση του συζύγου της από τη Φωλιά των Κου Κου…

«Είναι περίεργα, δεν το κρύβω. Υπάρχει από μέρους μου μια αμηχανία. Από εδώ και πέρα ο Κρατερός δεν θα είναι μαζί μας. Θα βάζουμε τα δυνατά μας για να σας κρατάμε πολύ πολύ καλή παρέα και να είμαστε μαζί σας, να περνάμε όμορφα» είπε η παρουσιάστρια.

GALLERY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ