Survivor 4: Πόσο έχουν αλλάξει οι παίκτες μετά από 132 μέρες στον Άγιο Δομίνικο (vid)

Survivor 4: Πόσο έχουν αλλάξει οι παίκτες μετά από 132 μέρες στον Άγιο Δομίνικο (vid)

Το πριν και το μετά των παικτών του «Survivor 4». Πόσο και πώς άλλαξαν αυτούς τους τέσσερις και πλέον μήνες που βρίσκονται στο παιχνίδι.

Εδώ και 132 μέρες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του «Survivor 4», προσπαθώντας να επιβιώσουν σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, όπως επιβάλλει το concept του ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Όλο αυτό το διάστημα οι παίκτες του «Survivor 4» πέρασαν μεγάλες πείνες, καθώς το φαγητό τους είναι περιορισμένο, αλλά και αρκετές κακουχίες λόγω του τροπικού κλίματος και των περίεργων καιρικών συνθηκών. Παράλληλα, οι διαγωνιζόμενοι ζουν στην παραλία χωρίς τις ανέσεις του σπιτιού, με περιορισμένα εργαλεία διαβίωσης και δίχως είδη υγιεινής και περιποίησης.

Σε βίντεο που προέβαλε η εκπομπή «Love it» βλέπουμε το πώς έχουν αλλάξει οι παίκτες εδώ τους τέσσερις και πλέον μήνες που βρίσκονται στο ριάλιτι και το πώς έχει διαμορφωθεί η εμφάνισή τους. Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν χάσει πολλά κιλά λόγω της έλλειψης φαγητού, ενώ ειδικά στους άντρες έχουν μακρύνει τα μαλλιά, τα μούσια και τα γένια.

Survivor 4: Το πριν και το μετά των παικτών

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ