Πάνος Καλίδης για Survivor: «Ημουν άσχημα ψυχολογικά, ήθελα να φύγω» (vid)

Πάνος Καλίδης για Survivor: «Ημουν άσχημα ψυχολογικά, ήθελα να φύγω» (vid)

Ο Πάνος Καλίδης μιλά για το νέο του τραγούδι, αλλά και την συμμετοχή του στο reality επιβίωσης Survivor.

Έπειτα από την τρίμηνη παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, και το Survivor ο Πάνος Καλλίδης κυκλοφορεί τώρα το νέο τραγούδι «Σαν Τρελός».

Μιλώντας στο Mega Star και την Μαντώ Γαστεράτου τόνισε πως: «Από την προηγούμενη καραντίνα Μάρτιο – Απρίλιο, όλοι οι συνάδελφοι είχαν μπει στη διαδικασία να ψάχνουν τραγούδια ώστε να ανοίξει το πράγμα και να βγάλουμε τη ζωή μας προς τα έξω. Το ίδιο κι εγώ. Το είχα έτοιμο. Ήρθε και η πρόταση από το Survivor. Τρεις μήνες και 12 εβδομάδες έκατσε εκεί και τώρα πριν 3 βδομάδες που βγήκα είχα ήδη έρθει σε συμφωνία με τη νέα μου εταιρεία και είπαμε να το βγάλουμε.»

Ερωτηθείς για την εμπειρία του reality επιβίωσης, ανέφερε: «Ίσως αν ήμουν μικρότερος, να μην το έκανα, γιατί πάντα στη ζωή μου δεν μου αρέσει να καταπονώ τον εαυτό μου. Ένα πρωινό χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν από την παραγωγή του Survivor. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ήταν πλάκα.

Μου είπαν ότι η επιλογή τους είναι οι χαρακτήρες, άνθρωποι αυθόρμητοι και ότι τα αγωνίσματα δεν θα ήταν τόσο δύσκολα.

Η πείνα ήταν αισθητή τις πρώτες έξι μέρες, μετά τη νιώθαμε ως αδυναμία. Δεν μπορούσαμε να δέσουμε τα κορδόνια μας, να ανέβουμε μια ανηφόρα, να κάνουμε 100 μέτρα στο δάσος να κάνουμε την ανάγκη μας».

«Ήταν να φύγω από την πρώτη βδομάδα. Υπολόγιζα να αντέξω 1 μήνα. Τις πρώτες μέρες ήμουν άσχημα ψυχολογικά, μετά μπήκα στη φάση της εργασιοθεραπείας. Όταν πήγα με τους μπλε έκανα παρεάκια καλύτερα από την κόκκινη», ανέφερε σχετικά με την αποχώρησή του, που όπως οφειλόταν σε τρεις παράγοντες «η κούραση η σωματική, η οικογένειά μου και ότι δεν μπορούσαν οι δικοί να με βλέπουν να μην μπορώ να φέρω πόντους».

«Πρόσεχα να μην εκθέσω συνανθρώπους μου. Ήμασταν σε ένα τεντωμένο σκοινί. Θα μπορούσα να λέω τι είχε γίνει όλη μέρα στην καλύβα. Ό,τι με ενοχλούσε τα έλεγα κατ’ ιδίαν. Προσπαθούσα να λύσω τα θέματα off camera», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ