Μεγαλείο ψυχής από την Μενεγάκη: Βοήθησε παλιό της συνεργάτη που κινδύνεψε να μείνει στο δρόμο

Μεγαλείο ψυχής από την Μενεγάκη: Βοήθησε παλιό της συνεργάτη που κινδύνεψε να μείνει στο δρόμο

Τώρα ο Νίκος μετακόμισε σε ένα σπίτι στην πλατεία Κολιάτσου (από την πλατεία Αμερικής) και ευγνωμονεί την καλή του νεράιδα.

Έτσι, όταν ενημερώθηκε ότι ο καταξιωμένος φωτογράφος και φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας περνάει δύσκολες ώρες, βρέθηκε αμέσως στο πλευρό του και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει.

Η Ελένη γνωρίζει τον Νίκο Δρούκα από το 1990, όταν έκανε και τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Mega, στην εκπομπή «Κοκτέιλ» με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Στη συνέχεια συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια και στον «Πρωινό καφέ». Στην πορεία όμως οι δρόμοι τους άλλαξαν.

Ο Νίκος πριν από 30 μέρες έχασε τη μητέρα του μετά από έναν χρόνο στα νοσοκομεία και όπως του ανακοίνωσε ο θείος του, έπρεπε να αδειάσει το σπίτι στο οποίο έμενε με τη μητέρα του μέσα σε 15 μέρες (μετά το θάνατό της). Στο σπίτι της μητέρας του, σε αυτό όπου γεννήθηκε, ήταν αδύνατο να μετακομίσει, αφού τόσα χρόνια δεν έχει συντηρηθεί και δεν είναι κατοικήσιμο. Έτσι κινδύνευε μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα να βρεθεί στο δρόμο. Στην απελπισία του έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, όπου ανέφερε ότι περνάει δύσκολα και πως μέσα σε λίγες μέρες θα είναι και επίσημα πλέον άστεγος. Ανέφερε επίσης ότι δεν περίμενε τόση κακία από έναν τόσο κοντινό συγγενικό του πρόσωπο.

Eυγνωμονεί την καλή του νεράιδα

Τις αναρτήσεις του αυτές τις είδε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία ενημέρωσε την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη την ίδια κιόλας μέρα που το έμαθε επικοινώνησε μαζί του για να μάθει πώς είναι. Η ίδια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, βρήκε το τηλέφωνό του και του έκανε πολλές κλήσεις από απόκρυψη. Εκείνος στενοχωρημένος και στην άσχημη κατάσταση που βρισκόταν δεν απαντούσε, μέχρι που το σήκωσε και διαπίστωσε ότι στην άλλη γραμμή ήταν η παρουσιάστρια του Mega.

Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Δρούκας στην αρχή δεν πίστευε στ’ αυτιά του, που τον θυμήθηκε η Ελένη τόσα χρόνια μετά. Και μάλιστα του μίλησε ανθρώπινα και φιλικά, χωρίς να τον κάνει να αισθανθεί άσχημα, λέγοντάς του ότι θα τον βοηθήσει. Όπως και έκανε. Και τώρα ο Νίκος μετακόμισε σε ένα σπίτι στην πλατεία Κολιάτσου (από την πλατεία Αμερικής) και ευγνωμονεί την καλή του νεράιδα. Όπως έχει πει σε κοντινούς του ανθρώπους, η Ελένη το έκανε από καθαρή ανθρωπιά και του φέρθηκε όπως κανένας άλλος.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη βοηθάει ανθρώπους, απλώς ο όρος είναι να μη μιλήσουν πουθενά. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το γνωστό φωτορεπόρτερ δεν θέλησε να μας πει κάτι.

Πηγή: parapolitika.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ