Η πρώτη ανάρτηση της Τέτας Καμπουρέλη μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη

Η πρώτη ανάρτηση της Τέτας Καμπουρέλη μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε σήμερα (11/5) η Τέτα Καμπουρέλη, λίγες ημέρες αφότου κυκλοφόρησε η αποκαλυπτική συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε σήμερα (11/5) η Τέτα Καμπουρέλη, λίγες ημέρες αφότου κυκλοφόρησε η αποκαλυπτική συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η γνωστή αισθητικός ανέβασε μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Ok!» μαζί με τη συνέντευξή της και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Ευχαριστώ το περιοδικό ok! @okmagazinegr για τη φιλοξενία!» έγραψε.

«Σοκαρίστηκα όταν έμαθα για τη σχέση του συζύγου μου με αυτή τη γυναίκα»

Να θυμίσουμε πως στη συνέντευξη μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σχέση που είχε ο σύζυγός της Βασίλης Γκουρούσης με μία γυναίκα που και η ίδια γνώριζε προσωπικά.

Ήξερες ότι ο σύζυγός σου διατηρούσε στενή σχέση με μια γυναίκα που γνώριζες κι εσύ προσωπικά και κατέθεσε ότι σκόπευαν να αγοράσουν σπίτι μαζί;

«Δεν γνώριζα απολύτως τίποτα και δεν είχα υποψιαστεί το παραμικρό. Το έμαθα από την αστυνομία όταν με κάλεσαν για κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Έκπληκτη έμαθα τη σχέση που αυτή η γυναίκα είχε με τον σύζυγό μου. Σοκαρίστηκα. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που ζούμε τώρα είναι πολύ πιο σοβαρό και στηρίζω τον αγώνα του Βασίλη για αθώωση».

Αισθάνεσαι μοναξιά;

«Φυσικά αισθάνομαι μοναξιά και όχι μόνο. Όπως γνωρίζεις από μικρή ηλικία είμαστε μαζί με τον Βασίλη. Σε όλη μου τη ζωή είναι δίπλα μου, τόσο στο σπίτι, όσο και στο μαγαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ