Πρεμιέρα στον Πάτο – Βγήκε ο Παπαδόπουλος στον Μιχαϊλίδη στο ΟΡΕΝ και έκανε 5,4%

Πρεμιέρα στον Πάτο – Βγήκε ο Παπαδόπουλος στον Μιχαϊλίδη στο ΟΡΕΝ και έκανε 5,4%

Μήπως να σκεφτεί να κάτσει σπίτι του; Και τα στελέχη στο ΟΡΕΝ;

«Ένας καλεσμένος που ήθελα πολύ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», και δεν ήρθε, είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος. Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση.

Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ όμως μεγάλη απώλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής, στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη για το οριστικό κόψιμο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μετά από 17 χρόνια.

Τι να πείς. Ακόμη και έτσι… καλεσμένος σε πρεμιέρα ο Παπαδόπουλος πάτωσε. Μήπως να σκεφτεί να κάτσει σπίτι του; Και τα στελέχη στο ΟΡΕΝ; Τι φάση; Μιλάμε ψωνίσατε απο σβέρκο και χθές. Σε μέρα με τον λιγότερο δυνατό ανταγωνισμό πατώσατε. Καλά το πάτε λέμε.

Ο Παπαδόπουλος το βιολί του: «Επειδή έχω την παραξενιά ότι δεν θέλω να κάνω αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που είναι δέκα χιλιόμετρα παρακάτω, με βίντεο, θέλω να είναι εκεί. Δεν μπορώ να κάνω αφιέρωμα και να είναι ο Σταύρος στο σπίτι του και να βλέπει την εκπομπή. Θέλω να είναι παρών.

Ο Μίκης Θεοδωράκης ήρθε τρεις φορές και ίσως στην πρώτη εκπομπή μαζί του δεν πίστευα αυτό που μου συμβαίνει. Πήγαινα στο σπίτι του, μίλαγε με τις ώρες και είναι ποταμός ο Μίκης. Πολλά από όσα άκουσα δεν προβλήθηκαν στην εκπομπή γιατί τι να πρωτοχωρέσει».

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ