Survivor: Αποχώρησε οριστικά ο Νίκος Μπάρτζης – Έτσι ενημερώθηκαν για την απόφασή του

Survivor: Αποχώρησε οριστικά ο Νίκος Μπάρτζης – Έτσι ενημερώθηκαν για την απόφασή του

Survivor: Το έκτακτο συμβούλιο και η ανακοίνωση δια στόματος Γιώργου Λιανού.

Το γύρο του διαδικτύου έκανε τα τελευταία 24ωρα η είδηση για την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη. Να θυμίσουμε πως την περασμένη εβδομάδα η απόφαση του James Καφετζή να βρεθεί εκτός Survivor έσκασε σαν βόμβα.

Πικραμένος έμεινε πίσω ο φίλος του, Νίκος Μπάρτζης ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρό τραυματισμό

Στο νέο επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Λιανός συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο προκειμένου να ανακοινώσει στους παίκτες όλες τις μεγάλες αλλαγές στο ριάλιτι. Η πρώτη βόμβα έσκασε για τους παίκτες με την ανακοίνωση του παρουσιαστή για την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη.

Ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως η παραγωγή του έδωσε χρόνο προκειμένου να αναρρώσει και να σκεφτεί, ωστόσο ο ίδιος είχε πάρει την απόφασή του. Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 4.

Φυσικά οι παίκτες του «πάγωσαν» στο άκουσμα της είδησης, ενώ έσπευσαν να στείλουν τους χαιρετισμούς τους αλλά και τα μηνύματα στον Νίκο Μπάρτζη. Στη συνέχεια ο Νίκος εμφανίστηκε στην καλύβα προκειμένου να τους αποχαιρετήσει.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ