Survivor: Έτσι θα υποδεχθούν τον Νίκο Μπάρτζη στο Ζευγολατιό! (vid)

Survivor: Έτσι θα υποδεχθούν τον Νίκο Μπάρτζη στο Ζευγολατιό! (vid)

Survivor: Υποδοχή ήρωα ετοιμάζουν για τον Νίκο Μπάρτζη στο Ζευγολατιό!

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε όλο το ρεπορτάζ για το πώς θα υποδεχθούν οι συγχωριανοί του τον παίκτη της μπλε ομάδας! Μάλιστα όπως τόνισε ζήλεψαν το πώς υποδέχθηκαν οι Ροδίτες τον James και του ετοιμάζουν κάτι ανάλογο!

«Οι κάτοικοι του Ζευγαλατιού ζήλεψαν την υποδοχή του James. Οι πληροφορίες μου λένε ότι οι κάτοικοι αγόρασαν 1.500 ευρώ πυροτεχνήματα θα τοποθετηθούν στο δρόμο από εκεί που στρίβεις από την Εθνική μετά την Κόρινθο για το Ζευγολατιό … τα οποία θα γίνει ειδική κατασκευή και το αυτοκίνητο θα πηγαίνει αργά και θα σκάνε αριστερά και δεξιά από το αυτοκίνητο… Μεγάλη υποδοχή και γιορτή! Θα μαζευτούν μετά στην πλατεία του χωριού και θα γίνει ένα πάρτι έκπληξη… και οι οικείοι έχουν καλέσει τον James και την Άννα Μαρία…»!

Τα τελευταία λόγια του Νίκου πριν αποχωρήσει από το survivor ήταν: «Δεν θα μπορούσα να φύγω από το παιχνίδι και να αποχαιρετήσω τους παίκτες που έχουν μείνει εδώ, όταν έχουμε περάσει τόσα, πείνα, βροχές, χαρές λύπες. Ήθελα να τους χαιρετήσω και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους.

Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Δεν το ξέρει κανένας αυτό. Γιατί να καταστρέψω όλα; Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία.

Όσο καιρό ήμουν στην κλινική και περίμενα να μου πουν οι γιατροί τι έχω, σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Δεν μπορώ να κάθομαι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν το βρίσκω σωστό για τους άλλους. Θα γυρίσω πίσω στους ανθρώπους μου που με αγαπάνε, στην οικογένειά μου και θα βάλω τα δυνατά μου για να επανέλθω.»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ