Γη και ύδωρ… τάζει ο Ατζούν στον Τριαντάφυλλο για να «σώσει» τα νούμερα του Survivor

Γη και ύδωρ… τάζει ο Ατζούν στον Τριαντάφυλλο για να «σώσει» τα νούμερα του Survivor

Ο τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, εδώ και 5 μήνες έβλεπε το ριάλιτι να κάνει απίστευτα νούμερα, με το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί ανελλιπώς τις ιστορίες που διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο

Ο τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, εδώ και 5 μήνες έβλεπε το ριάλιτι να κάνει απίστευτα νούμερα, με το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί ανελλιπώς τις ιστορίες που διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, η απόφαση να παρατείνει το παιχνίδι για περίπου ένα μήνα λειτούργησε… μάλλον αρνητικά για το ριάλιτι αφού οδήγησε στην απόφαση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο.

Το πλήγμα δεν είναι μόνο «ποσοτικό», αφού έφυγαν δύο παίκτες μέσα σε μια εβδομάδα τη στιγμή που ο τούρκος παραγωγός προσπαθεί να παρατείνει τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και «ποιοτικό», αφού πρόκειται για δυο από τους πιο αγαπητούς παίκτες του φετινού Survivor. Ειδικά όσον αφορά στον Τζέιμς, πολλοί είχαν φτάσει στο σημείο να τον συγκρίνουν με τον… θρύλο του Survivor, Ντάνο. 

«Βαρόμετρο» ο Τριαντάφυλλος

Έτσι, μοιραία το βάρος για το ενδιαφέρον ως προς την «ίντριγκα» του παιχνιδιού πέφτει στον Τριαντάφυλλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο σε αυτόν θα στηριχτεί και ο τούρκος παραγωγός, καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να ανάψει φιτιλιές για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, πριν αυτά κάνουν κοιλιά, λόγω της φυγής δύο αγαπημένων παικτών.

Βέβαια, το θέμα που προκύπτει είναι το πόσο θα καταφέρει ο Ατζούν να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι τον Ντάφυ. Γιατί αν και ο ίδιος  δηλώνει έτοιμος για όλα και ότι θα παραμείνει μέχρι το τέλος, δεν υπολογίζει την φυσική του κατάσταση, μα πάνω από όλα την ψυχολογία του.

Μην ξεχνάμε ότι έχει να δει το παιδί του περισσότερους από 5 μήνες, όπως και την γυναίκα του. Αν ο Ντάφυ,  λυγίσει, τότε ο Ατζούν θα πρέπει να βγάλει άσσο από το μανίκι για να μείνει πιστό μέχρι και τα μέσα Ιουλίου το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς τους… άσσους είναι να του προτείνει ένα έξτρα συμβόλαιο καλλιτεχνικής συνεργασίας σε επίπεδο συναυλιών στη Ρόδο και αλλού κάτι που θα ενδιέφερε πιθανώς επαγγελματικά τον Τριαντάφυλλο που είδε την καριέρα του να ξαναζωντανεύει στον Άγιο Δομίνικο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ