Στεφανία Λυμπερακάκη: Το άγχος, τα τακούνια και η φιλία με τον τραγουδιστή της Ισπανίας

Στεφανία Λυμπερακάκη: Το άγχος, τα τακούνια και η φιλία με τον τραγουδιστή της Ισπανίας

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Eurovision μετρά αντίστροφα για τον Β' ημιτελικό.

Πως και πως περιμένει μα διαγωνιστεί στον Β’ ημιτελικό της Eurovision η Στεφανία Λυμπερακάκη. Η 18χρονη με το τραγούδι «Last Dance», θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

Το τραγούδι είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού έχει κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β’ ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021. Λίγες ώρες πριν μαγέψει το ευρωπαϊκό κοινό η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Με τα τελευταία προγνωστικά να τη βγάζουν πρώτη η Στεφανία δήλωσε πολύ χαρούμενη και ανέφερε πως οι άλλοι συμμετέχοντες έμειναν εντυπωσιασμένοι από την παρουσία της στις πρόβες. «Η Μάλτα είναι πολύ δυνατή και η Γαλλία μου άρεσε πάρα πολύ», είπε και αποκάλυψε ότι της έστειλε μήνυμα η Έλενα Παπαρίζου. «Μου έστειλε μήνυμα η Έλενα Παπαρίζου, μου είπε “σ’ αγαπώ, καλή επιτυχία, είμαι δίπλα σου».

«Με αγχώνει που έχει κοινό, αλλά με βοηθάει παράλληλα. Θέλω να το κάνω πολύ ωραίο. Τώρα είμαι εντάξει με τα τακούνια.», ανέφερε προσθέτοντας ότι: «Με ξέρουν στο Ρότερνταμ και μας βοηθάει, μπορώ να μιλάω ολλανδικά. Δεν είναι σπίτι, γιατί είμαι για την Ελλάδα εκεί όχι για την Ολλανδία» σημείωσε, και αποκάλυψε ότι «είμαι πολύ φίλη με τον Blas Cantó τον τραγουδιστή της Ισπανίας. Μιλήσαμε λίγο στο instagram και προχθές ήμασταν πολλές ώρες μαζί. Είναι φανταστικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ