Σούπερ έκπληξη στο GNTM: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή (pics)

Σούπερ έκπληξη στο GNTM: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή (pics)

Όπως ανακοινώθηκε, η Βίκυ Καγιά αλλάζει ρόλο και ετοιμάζεται να δώσει τον δικό της ρυθμό στην παρουσίαση του «Dancing With The Stars».

Όπως ανακοινώθηκε, η Βίκυ Καγιά αλλάζει ρόλο και ετοιμάζεται να δώσει τον δικό της ρυθμό στην παρουσίαση του «Dancing With The Stars».

Από τότε άρχισε μια ακατάπαυστη ονοματολογία, σχετικά με το ποια θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά στον επόμενο κύκλο του GNTM.

Το θρίλερ με την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά έλαβε ωστόσο οριστικό τέλος το πρωί της Τετάρτης στη Φωλιά των Κου Κου, καθώς η δημοσιογράφος, Δήμητρα Καλφούντζου ανακοίνωσε το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της παρουσιάστριας στο ριάλιτι μόδας.

Πρόκειται λοιπόν για το μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, το οποίο έχει κάνει μεγάλη καριέρα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η ίδια δεν είναι ευρέως γνωστή στον τηλεοπτικό κόσμο και η απόφαση του Star θυμίζει την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με το κανάλι να ποντάρει ξανά σε ένα νέο άκαυτο πρόσωπο.

Η ίδια έρχεται στην Ελλάδα από το Λος Άντζελες που ζει μόνιμα, αποκλειστικά για το GNTM, ενώ στο παρελθόν υπήρξε μούσα του Ζαν-Πολ Γκοτιέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ