«Όταν νίκησε η Έλενα Παπαρίζου, φοβηθήκαμε ότι την απήγαγαν»: Ο Γιάννης Μαρκετάκης θυμάται τη νίκη του 2005 (vids)

«Όταν νίκησε η Έλενα Παπαρίζου, φοβηθήκαμε ότι την απήγαγαν»: Ο Γιάννης Μαρκετάκης θυμάται τη νίκη του 2005 (vids)

Ο γνωστός make-up artist εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη!»

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον make-up artist Γιάννη Μαρκετάκη, ο οποίος μίλησε για τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision, με την Έλενα Παπαρίζου!

«Έχω ένα τεράστιο ψηφιακό αρχείο με φωτογραφίες από το 2005 με την Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision, που δεν έχουν βγει ποτέ», είπε ο Γιάννης Μαρκετάκης, ο οποίος μοιράστηκε μερικές από αυτές με τους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη!».

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η Έλενα ήταν φαβορί από την αρχή, καθώς είχε γίνει μεγάλη προετοιμασία κατά τη διάρκεια του promo tour.

«Οι άλλοι συμμετέχοντες περίμεναν να δουν τι θα κάνουμε εμείς. Τι ρούχα θα φορέσει η Έλενα και πώς θα μακιγιαριστεί», εξήγησε ο ίδιος, και μάλιστα αποκάλυψε ότι την ημέρα του διαγωνισμού είπε ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι αλλεργική στη λακ μαλλιών για να τους αλλάξουν αίθουσα μακιγιάζ, με την αγαπημένη τραγουδίστρια που χάρισε τη νίκη στην Ελλάδα να βάφεται τελικά σε ένα χώρο κάτω από μία σκάλα.

Ο ίδιος ανέφερε ότι στην εγγραφή του τραγουδιού που γίνεται για ασφάλεια η Έλενα τραγούδησε με ίσιο μαλλί, κάτι που δεν επιτρεπόταν καθώς η εμφάνισή της έπρεπε να είναι ακριβώς η ίδια με το ζωντανό.

«Όταν ανακοινώθηκε ότι κέρδισε η Έλενα την πήραν αμέσως και εμείς φοβηθήκαμε ότι την απήγαγαν», είπε ο Γιάννης Μαρκετάκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι την ξανασυνάντησαν μετά από ώρες στο ξενοδοχείο όπου έμεναν.

«Στο promo tour η Έλενα δούλεψε πάρα πολύ και αυτό βοήθησε στη νίκη μας. Στην περιοδεία πριν τον τελικό τραγουδούσε σε νυχτερινό μαγαζί και φτάναμε στο αεροδρόμιο στις 12 και 12 15 έβγαινε στην πίστα. Την έβαφα και η Έλενα κοιμόταν γιατί ήταν πάρα πολύ κουρασμένη, έβγαινε και σε 4 εκπομπές την ημέρα», εξήγησε για τους απαιτητικούς ρυθμούς της περιόδου εκείνης.

«Η Έλενα είχε ως γούρι την εικόνα που της είχε δώσει η γιαγιά της», αποκάλυψε ο Γιάννης Μαρκετάκης, ο οποίος μάλιστα έχει και ένα σπάνιο ενθύμιο από τις όμορφες εκείνες στιγμές. «Έχω το πιο σπάνιο αυτόγραφο, έχω τατουάζ την υπογραφή της Έλενας Παπαρίζου», είπε ο Γιάννης Μαρκετάκης, αποκαλύπτοντας το σχέδιο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ας θυμηθούμε τη συμμετοχή της Έλενας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ