Eurovision 2021: Η ανακοίνωση για τον Iταλό νικητή μετά τις κατηγορίες για χρήση κοκαΐνης

Eurovision 2021: Η ανακοίνωση για τον Iταλό νικητή μετά τις κατηγορίες για χρήση κοκαΐνης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Eurovision, ο ιταλός τραγουδιστής του συγκροτήματος, Damiano David, θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις, μόλις επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Eurovision Song Contest, μετά τον σάλο που προκλήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες για χρήση κοκαΐνης από τον νικητή του διαγωνισμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ιταλός τραγουδιστής του συγκροτήματος, Damiano David, θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις, μόλις επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU».

«Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Ιταλία με τους Maneskin ήταν η χώρα που κατέκτησε την πρώτη θέση στην Eurovision 2021, με ένα ανατρεπτικό ροκ τραγούδι.

Ωστόσο, δημιουργήθηκε ένας μικρός χαμός, μετά από φήμες πως έκαναν χρήση κοκαΐνης κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.

Η απάντηση του συγκροτήματος

«Λοιπόν συγχαρητήρια Ιταλία, πρέπει να ρωτήσω αυτό. Επειδή υπήρχε μια εικασία, κατά την διάρκεια της μετάδοσης, όταν στο βάθος φαινόταν να σκύβετε πάνω από το τραπέζι και να «σνιφάρετε» κάτι. Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Τι ήταν αυτό;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Τότε ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν παίρνω ναρκωτικά παιδιά. Σας παρακαλώ μην το λέτε αυτό, μην το λέτε».

Μάλιστα, το συγκρότημα ανήρτησε και ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο αναφέρεται αυτό το θέμα τονίζοντας: «Είμαστε σοκαρισμένοι, επειδή κάποιοι λένε πως ο Damiano παίρνει ναρκωτικά. Είμαστε εναντίον των ναρκωτικών και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πότε κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε την μουσική μας και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας στην Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. Η Ροκ ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ