Τζένη Καζάκου: Η κόρη του Κώστα Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη μεγάλωσε και είναι κούκλα

Τζένη Καζάκου: Η κόρη του Κώστα Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη μεγάλωσε και είναι κούκλα

Μιλώντας στο περιοδικό Gala και τη Μαρία Λεμονιά, η Τζένη Καζάκου αναφέρθηκε στους γονείς της και τα χαρακτηριστικά που έχει πάρει από αυτούς, στον παππού της, Κώστα.

Μιλώντας στο περιοδικό Gala και τη Μαρία Λεμονιά, η Τζένη Καζάκου αναφέρθηκε στους γονείς της και τα χαρακτηριστικά που έχει πάρει από αυτούς, στον παππού της, Κώστα, ενώ μοιράστηκε και την καλύτερη παιδική ανάμνηση που έχει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τζένη καζάκου (@tzenikazakou)

Η Τζένη Καζάκου, βαδίζοντας στα χνάρια των γονιών της, Κωνσταντίνου Καζάκου, Τάνιας Τρύπη, της γιαγιάς της Τζένης Καρέζη και του παππού της, Κώστα Καζάκου, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση.

Ειδικότερα, η νεαρή ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μία από τις καινούργιες σειρές του Μανούσου Μανουσάκη, που θα προβληθούν στην κρατική τηλεόραση.

«Από τον πατέρα μου πήρα τη λογική, ενώ από τη μητέρα μου το συναίσθημα. Και από τους δύο πήρα το ένστικτο», εξομολογείται η Τζένη Καζάκου σχετικά με στοιχεία του χαρακτήρα της που έχει πάρει από τους γονείς της.

Η Τζένη Καζάκου συχνά μοιράζεται φωτογραφίες με τα μέλη της οικογένειάς της. Έτσι, ανάμεσα στις αναρτήσεις της υπάρχει μία και με τον παππού της, Κώστα: «Αυτή η φωτογραφία που αναφέρεται τραβήχτηκε πριν από τρία χρόνια. Ο Κώστας Καζάκος είναι η ιστορία του ελληνικού θεάτρου, οπότε καταλαβαίνετε ότι κάθε του κουβέντα είναι και ένα μάθημα».

Αρχή της είναι πάντα να είναι ο εαυτός της και να συμβουλεύεται το ένστικτό της, ενώ στο ερώτημα με ποιον ή ποια ηθοποιό θα ήθελε να συνεργαστεί κάποτε μας εκπλήσσει: «Με τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την Τάνια Τρύπη. Όχι μόνο έχω ονειρευτεί μια συνεργασία μαζί τους, αλλά θα το ήθελα και πάρα πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ