Eurovision 2021: Τι έδειξε το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών για τον Ιταλό νικητή

Eurovision 2021: Τι έδειξε το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών για τον Ιταλό νικητή

H νέα ανακοίνωση της EBU σχετικά με το σκάνδαλο που προέκυψε στον διαγωνισμό τραγουδιού.

O Νταμιάνο Νταβίντ, frontman του ιταλικού συγκροτήματος Μaneskin που κατέκτησε την πρώτη θέση στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, βρέθηκε αρνητικός στον έλεγχο για χρήση ναρκωτικών.

Ο ίδιος υποβλήθηκε οικειοθελώς στον συγκεκριμένο έλεγχο μετά από κατηγορίες πως έκανε χρήση κοκαΐνης κατά τη διάρκεια της μεγάλης βραδιάς το περασμένο Σάββατο.

«Καμία χρήση ναρκωτικών δεν συνέβη στο Green Room και το θέμα θεωρείται λήξαν» ανέφερε μεταξύ άλλων η νέα ανακοίνωση της EBU, μετά από ανάλυση του μαγνητοσκοπημένου υλικού, αλλά και του τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών στο οποίο υπεβλήθη εθελοντικά ο frontman της μπάντας.

Η EBU τόνισε επίσης πως όσα ειπώθηκαν περί ναρκωτικών ουσιών, αποτελούν «εικασίες που έχουν ως στόχο να επισκιάσουν το πνεύμα και το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, αλλά και να επηρεάσουν αρνητικά το συγκρότημα».

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη του ιταλικού γκρουπ, ο Νταμιάνο είχε δηλώσει: «Δεν κάνω ναρκωτικά, παρακαλώ μη λέτε τέτοια πράγματα» απαντώντας σε ερώτηση για την τηλεοπτική εικόνα που έγινε viral δείχνοντάς τον να σκύβει στο τραπεζάκι του green room. «Έσκυψα πάνω στο τραπέζι μόνον επειδή είχε σπάσει ένα ποτήρι», πρόσθεσε.

Οι Μaneskin δήλωσαν με ανάρτησή τους ότι αισθάνονται θιγμένοι από τον θόρυβο που έγινε, ότι δεν παίρνουν ναρκωτικά και πως δεν έχουν να κρύψουν τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ