Στεφανία Λυμπερακάκη: Η επιθυμία να τραγουδήσει ελληνικό στίχο και τα Mad VMA

Στεφανία Λυμπερακάκη: Η επιθυμία να τραγουδήσει ελληνικό στίχο και τα Mad VMA

Η 18χρονη αποκάλυψε τι κάνει μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Παρελθόν αποτελεί η φετινή Eurovision. H Στεφανία Λυμπερακάκη εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα, κατέκτησε τη 10η θέση και πλέον στρέφεται στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Η 18χρονη που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» αποκάλυψε ποιοι γνωστοί Έλληνες της έστειλαν μήνυμα μετά την εμφάνισή της, αλλά και τι είπε με την Έλενα Τσαγκρινού στο αεροπλάνο της επιστροφής.

«Τώρα ετοιμάζομαι με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Arcade ένα τραγούδι για τα Mad VMA. Δεν μπορώ να σου πω τι είναι το τραγούδι, είναι μυστικό. Δεν ξέρω, είναι η πρώτη φορά που είμαι εδώ. Θα ήθελα να τραγουδήσω ελληνικό στίχο», ανέφερε.

Παράλληλα, συμπλήρωσε: «Μου έστειλε η Έλενα Παπαρίζου και μου είπε “Κούκλα είσαι”. Μου έστειλε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Τάμτα. Μου είπε: “Στεφανία είσαι υπέροχη. Σε αγαπώ, καλή επιτυχία” και μιλήσαμε λίγο στο τηλέφωνο. Εγώ είμαι φαν. Ο θείος μου, Γιάννης Στάνκογλου, μου έστειλε ένα video που τραγουδά το “Last Dance”. Και έλεγα: “Παναγία μου. Γιατί το έκανες αυτό. Σταματά».

Τέλος, είπε ότι θα ήθελε να ξαναπάει στη Eurovision. «Με την Έλενα Τσαγκρινού μιλήσαμε λίγο στο αεροπλάνο και λέγαμε ότι δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα. Και η Έλενα ήθελε να πάει πάλι πίσω, να το ξανακάνουμε. Ήταν πολύ ωραία. Θα ήθελα να διαγωνιστώ και πάλι για την Ελλάδα», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ