Survivor spoiler 01/06: Γιατί δεν έχει βγει ακόμα trailer – Κόλπο του Ατζούν ή όχι;

Survivor spoiler 01/06: Γιατί δεν έχει βγει ακόμα trailer – Κόλπο του Ατζούν ή όχι;

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

15:00 και ακόμα ο ΣΚΑΙ και ο Ατζούν δεν έχουν αποφασίσει να μας δώσουν το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο (01/06) και το Athensmagazine.gr σας έχει το γιατί!

Χτες είδαμε την Καρολίνα να κερδίζει και να βγάζει στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη, κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στους τηλεθεατές, αφού ο Σάκης έχει αποδείξει πως δεν αξίζει να βρίσκεται στη θέση αυτή, μιας και είναι ο πιο δυνατός παίκτης του φετινού Survivor!

Από την άλλη, όπως ήταν αναμενόμενο από την κάλπη βγήκε ο Τριαντάφυλλος και η δυάδα πάει πάλι να μονομαχήσει στην ψηφοφορία, ενώ δεν αποκλείεται στον τάκο να βρεθεί σήμερα και η Μαριαλένα, με την «οικογένεια» να βρίσκεται σε διάσπαση!

Πριν όμως το σημερινό αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τα παιχνίδια της Καραϊβικής σε απευθείας σύνδεση με την Ελλάδα και επώνυμους Έλληνες της τηλεόρασης, όπως η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Τρύφων Τρύφωνος! Ποιος θα κερδίσει και τι έπαθλο θα το μάθουμε σήμερα!

Survivor spoiler 01/06: Γιατί δεν έχει βγει ακόμα trailer - Το μεγάλο κόλπο του Ατζούν

Ωστόσο όλα αυτά ακόμα δεν τα έχουμε δει ούτε σε τρέιλερ! Ποιος είναι ο λόγος; Το Athensmagazine.gr σας έχει την απάντηση!

Θα έχετε παρατηρήσει πως στα τελευταία επεισόδια η παραγωγή προσπαθεί να «χωρέσει» πολλά σε ένα επεισόδιο! Μετά το έπαθλο της Κυριακής, όπου οι νικητές ταξίδεψαν στο Μαϊάμι και απολαύσαν από κοντά αγώνα ΝΒΑ, τα γυρίσματα πήγαν πίσω! Οι παίκτες απόλαυσαν το έπαθλο στην ουσία 20 ώρες πριν το επεισόδιο, αφού ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο το βράδυ!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλα τα γυρίσματα να πάνε πίσω! Έτσι ότι βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια έχουν στην ουσία γυριστεί ελάχιστες ώρες πριν! Γι’ αυτό και τα spoil τις τελευταίες μέρες πέφτουν έξω! Γιατί δεν προλαβαίνουν να «ταξιδέψουν τα νέα»! Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα δεν έχουμε trailer για το σημερινό (01/06) επεισόδιο, όπως άργησε να βγει και το χθεσινό!

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ