Συγκινεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με το μήνυμα συμπαράστασης στην Ελεάννα Βραχάλη

Συγκινεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με το μήνυμα συμπαράστασης στην Ελεάννα Βραχάλη

Με μια κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά και με τα πιο συγκινητικά λόγια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στέκεται στο πλευρό της καλής του φίλης και πρώην συνεργάτιδάς του, Ελεάνας Βραχάλη.

Με μια κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά και με τα πιο συγκινητικά λόγια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στέκεται στο πλευρό της καλής του φίλης και πρώην συνεργάτιδάς του, Ελεάνας Βραχάλη.

Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην Ελληνική Εταιρεία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η γνωστή στιχουργός μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, για το πώς βίωσε την ασθένεια αλλά και πώς είναι τώρα η ζωή της, κάνοντας φίλους και συνεργάτες να ευαισθητοποιηθούν.

Ανάμεσά τους φυσικά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τον οποίο η σύγχρονη στιχουργός έκανε το ντεμπούτο της σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ελεάνα μου όμορφη και αγαπημένη. Πόσο με συγκίνησες με τα λόγια σου, αυθόρμητα και πηγαία για την χρόνια σου δοκιμασία!
Ξέρω πως δε σου ήταν καθόλου εύκολο… Αλλά όμως πόση δύναμη και πίστη έδωσες σε όλους όσοι περνούν το δικό τους δύσβατο μονοπάτι.
Ο Θεός, η φύση, η μοίρα, πάντα κάτι μας παίρνει και πάντα κάτι μας δίνει. Κάτι μας στερεί, αλλά κάτι μας προσφέρει ανοιχτόχερα.
Και εγώ «Αστέρι μου Φωτεινό» που σε ξέρω από όταν ήμασταν παιδιά, που μαζί ξεκινούσαμε και μαζί ανακαλύπταμε τον υπέροχο κόσμο της δημιουργίας, σε θυμάμαι πάντα αισιόδοξη και μαχήτρια, σα να ήθελες να ζωγραφίσεις το σύμπαν με χρώματα, σκέψεις και λόγια για να μετριάσεις και να σιγήσεις την τρικυμία μέσα σου.

«Εγώ γυρνώ ανάποδα όλη τη Γη…»

Άλμπουμ «7»
2008
ΑΝΑΠΟΔΑ

Σε φιλώ…
Μ.Χ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ