Βάσω Λασκαράκη: «Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει, ας μην κοροϊδευόμαστε»

Βάσω Λασκαράκη: «Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει, ας μην κοροϊδευόμαστε»

Μπορεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη να έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή από το 2017, ωστόσο η συζήτηση του διαζυγίου τους εξακολουθεί να απασχολεί τα Μέσα.

Μπορεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη να έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή από το 2017, ωστόσο η συζήτηση του διαζυγίου τους εξακολουθεί να απασχολεί τα Μέσα.

Η Βάσω Λασκαράκη συναντά το βράδυ της Τρίτης το γνωστό δίδυμο του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου, στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και μεταξύ άλλων η συζήτηση κατευθύνεται και προς το θέμα του διαζυγίου, με τη γνωστή ηθοποιό μεταξύ άλλων, να δηλώνει ρητά πως «αναίμακτο» διαζύγιο δεν υπάρχει.

«Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει, ρόδινα δεν είναι ποτέ όλα, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο και τέλεια, ας μην κοροϊδευόμαστε» ξεκαθαρίζει η Βάσω Λασκαράλη.

Μιλά όμως και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κάποια στιγμή στα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός, όταν βρέθηκε να μην έχει χρήματα για να πάει στο γύρισμα, ζητώντας τότε από το κανάλι που εργαζόταν προκαταβολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ