Πενθεί ο Κανάκης – Το συγκινητικό του αντίο

Πενθεί ο Κανάκης – Το συγκινητικό του αντίο

Δύσκολες στιγμές για τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος τις τελευταίες ώρες θρηνεί την απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου που έφυγε από τη ζωή.

Δύσκολες στιγμές για τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος τις τελευταίες ώρες θρηνεί την απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου που έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ραπτόπουλο τον ιδρυτή και πρόεδρος της Express Service, που πέθανε σε ηλικία 78 ετών.

Η είδηση έγινε γνωστή από την εταιρεία μέσω ανάρτησης στο Facebook. «Καλό Ταξίδι στον “ΙΔΡΥΤΗ” της ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ στην Ελλάδα. Η EXPRESS SERVICE πενθεί», γράφουν οι εργαζόμενοι. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια θανάτου του.

Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη
Ο Αντώνης Κανάκης τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία και μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
«Με την Εξπρές Σέρβις και τους ανθρώπους της, είχαμε απο το ΑΜΑΝ ακόμα, πολλή δυνατή και ανθρώπινη σχέση. Πάντοτε ήταν δίπλα μας ότι και αν χρειαζόμασταν. Ο Γιάννης Ραπτόπουλος, όπως και η οικογένειά του, ήταν ένας θαυμάσιος αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Δουλευταράς, έντιμος, πρωτοπόρος. Το Ελληνικό κράτος τον ταλαιπώρησε απίστευτα και το παράπονο αυτό το έφερε βαρέως, είμαι σίγουρος μέχρι και το τέλος. Τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο και τον εκτιμούσα. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την παρουσία του και τη συγκίνησή του στην κηδεία του Μπαμπά μου. Έφυγε σήμερα…» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Ραπτόπουλος
Ο Γιάννης Ραπτόπουλος μεγάλωσε στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης. Μετά το νυχτερινό σχολείο θα γίνει πυγμάχος στον Ηρακλή και το 1957 βρέθηκε να δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. Μπήκε στη σχολή Ευκλείδης να σπουδάσει και έπιασε δουλειά ως τεχνίτης στον ΟΑΣΘ. Άνοιξε συνεργείο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και το 1977 ίδρυσε την Express Service, σπάζοντας το μονοπώλιο της ΕΛΠΑ. Το 1997, έγινε για σύντομο διάστημα και εκδότης, προσφέροντας 1,2 δισ. δραχμές για να αποκτήσει τις εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» από το συγκρότημα Βελλίδη.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ