Δέσποινα Βανδή: Υποκλινόμαστε στις νέες φώτο της με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς (pics)

Δέσποινα Βανδή: Υποκλινόμαστε στις νέες φώτο της με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς (pics)

Η Δέσποινα Βανδή στα 52 της χρόνια ποζάρει με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς και «μας αφήνει άφωνους» με την τέλεια σιλουέτα της!

Οι νέες φωτογραφίες της με μπικίνι είναι πιο εντυπωσιακές απ’ ό,τι νομίζεις!

Η τραγουδίστρια είχε γυρίσματα για την εκπομπή της στο Mega, My Greece, με καλεσμένη την Έρρικα Πρεζεράκου και πόζαρε με μπλε μπικίνι πάνω σε σκάφος.

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε σε instastories δύο φωτογραφίες της με μαγιό και απλά «κόβει ανάσες» με το καλλίγραμμο κορμί της!

Η τραγουδίστρια έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά στην ελληνική showbiz και οι φωτογραφίες παρακάτω το αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά περίτρανα!

Πώς όμως διατηρεί αυτό το αψεγάδιαστο κορμί;

Ως καλή μαγείρισσα και μητέρα δύο παιδιών, μπαίνει τακτικά στην κουζίνα παντρεύοντας τις παραδοσιακές συνταγές με super foods, μιας και θεωρεί πως η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία μας.

«Εδώ και αρκετούς μήνες έχω κόψει το γάλα και το κόκκινο κρέας. Μάλιστα, το κόκκινο κρέας προσπαθώ να το περιορίζω και στη διατροφή των παιδιών. Χρησιμοποιώ διάφορα υγιεινά πράγματα στις συνταγές μου, που δεν τα καταλαβαίνουν γιατί τα κρύβω μέσα στο φαγητό, όπως φαγόπυρο, λιναρόσπορο. Θεωρώ ότι το χείριστο είδος φαγητού είναι το junk food. Είναι νόστιμο και μία στις τόσες δεν είναι κακό, αλλά ως τρόπος ζωής είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Έχει το κορμί και θα τα χάσεις με τις νέες φωτογραφίες της με μπικίνι!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ