Σπίτι με το MEGA: Στο μεγάλο φινάλε η Δέσποινα Βανδή μας πήγε στην «Αυλή του παραδείσου»

Σπίτι με το MEGA: Στο μεγάλο φινάλε η Δέσποινα Βανδή μας πήγε στην «Αυλή του παραδείσου»

Το μεγάλο φινάλε της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» παρουσίασε με μοναδικό τρόπο η Δέσποινα Βανδή.

Το μεγάλο φινάλε της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» παρουσίασε με μοναδικό τρόπο η Δέσποινα Βανδή.

Σε ένα μαγευτικό τοπίο, στη Λίμνη Βουλιγαμένης, η Δέσποινα Βανδή τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο μια υπέροχη σεζόν στο «Σπίτι με το MEGA».

Ένα πρόγραμμα που κράτησε την καλύτερη παρέα στους τηλεθεατές του MEGA κάθε Σαββατόβραδο και παρουσίασε καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής.

Η Δέσποινα Βανδή χάρισε στο κοινό του MEGA σημαντικά τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και αγαπημένες λαϊκές επιτυχίες.

Το κοινό όπως ήταν φυσικό ανταποκρίθηκε στο θερμό κάλεσμα της ερμηνεύτριας και γέμισε τα social media με χιλιάδες μηνύματα αγάπης από τα πρώτα λεπτά της εκπομπής.

Δέσποινα Βανδή: Εδώ είναι το καταλληλότερο σημείο για να ρίξουμε αυλαία

«Απόψε ως οικοδέσποινα αποχαιρετώ το κοινό του MEGA. Mεγάλη χαρά έχω γιατί που είχαμε ήταν να το κάνουμε έξω. Όλο αυτό ειδυλλιακό τοπίο ανεβάζει πολύ την διάθεση και την ψυχολογία μας. Είμαι πολύ χαρούμενη που τραγουδάω μετά από ένα χρόνο. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό που γίνεται σήμερα εδώ»

Με αυτά λόγια ξεκίνησε αυτή η ιδιαίτερη καλοκαιρινή γιορτή η Δέσποινα Βανδή στην οποία κάλεσε τον κόσμο με το «Έλα».

«Εδώ είναι το καταλληλότερο σημείο για να ρίξουμε αυλαία. Έχω λίγο άγχος αλλά με τη δική σας ενέργεια θα περάσουμε μια όμορφη, ξεχωριστή βραδιά. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το καλοκαίρι» αναφώνησε η Δέσποινα Βανδή και ξεκίνησε να τραγουδάει τη «Μάσκα». Το τραγούδι από τον δίσκο «Γεια» του 2001 υπογράφει ο Φοίβος.

Ακόμα ένα κομμάτι του Φοίβου, από την πολύχρονη συνεργασία τους. Η «Μάσκα» είναι από το 2005 και ξεσηκώνει το κοινό από τις πρώτες νότες. Λίγα χρόνια πιο πριν κυκλοφόρησε το επόμενο τραγούδι. Το «Ότι ονειρευόμουν», σε μουσική και στίχους του Φοίβου και αυτό, ανήκει στο 2003. Αμέσως μετά ο υπέροχος «Γυρισμός» από τον δίσκο «10 χρόνια μαζί» του 2007.

«Άκουσα τη φωνή μέσα μου»

Η Δέσποινα Βανδή εξομολογείται τι ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρή και γιατί τελικά νιώθω ευτυχισμένη.

«Όταν ήμουν μικρή έλεγα θέλω να γίνω ηθοποιός ή τραγουδίστρια. Τελικά κάποια στιγμή ανέβηκε και σε θεατρική σκηνή και τραγούδησα. Να ακούτε την φωνή που έχετε μέσα σας. Αυτή τη φωνή την είχα από μικρή και μια εποχή που δεν υπήρχαν ιδιωτικά κανάλια, που δεν υπήρχαν πολλές προσλαμβάνουσες. Και όμως κάτι μέσα μου μου έλεγε ότι αυτό θέλω να γίνω και η προσλαμβάνουσα που είχα ήταν το ‘Θέατρο της Δευτέρας’. Κάποια στιγμή την ησύχασα και έβαλα την λογική να με καθοδηγήσει. Και με οδήγησε στην Νομική και μετά στη Φιλοσοφική. Τελικά ευτυχισμένη έγινα αφήνοντας τη φωνή που από μικρή που φώναζε ότι το τραγούδι είναι αυτό που θέλω να κάνω. Σήμερα νιώθω ένας πολύ ευλογημένος άνθρωπος που έκανα αυτό που άκουγα να μου λέει η φωνή μέσα μου».

Βανδή – Φοίβος: Μια πορεία γεμάτη επιτυχίες

Η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Φοίβο, σφράγισε την πορεία της και έδωσε στην ελληνική μουσική σπουδαία τραγούδια που έμειναν κλασικά.

Κάθε δίσκος αποτελούσε είδηση και το κοινό της Βανδη πολύ γρήγορα τον έκανε χρυσό και έβρισκε τα δικά του αγαπημένα τραγούδια.

Ένα από αυτά, ίσως λιγότερο γνωστό αλλά αγαπημένο στο φανατικό κοινό της είναι και το «Θέλω» από τον δίσκο «Δέκα χρόνια μαζί» του 2007.

Ιδιαίτερα γνωστό και τεράστια επιτυχία το επόμενο και πάλι σε μουσική του Φοίβου. Το «Όλα οδηγούν σε σένα» του 2001 από τον θρυλικό δίσκο «Γεια» του 2001 που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιος.

Τα ερωτικά τραγούδια που έχει τραγουδήσει η Δέσποινα Βανδή έχουν αφήσει εποχή στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Τρία από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδησε για το κοινό του MEGΑ.

«Αγάπη» του Φοίβου από το «10 χρόνια μαζί», «Μια ανάσα μακριά σου» του Δημήτρη Κοντόπουλου από τον δίσκο «Αυτή είναι η διαφορά μας» του 2015 και το υπέροχο «Χωρίς εσένα» από τις «Προφητείες» του 1999.

«Θυμήσου που ήμασταν παιδιά / και κάναμε όνειρα πολλά / κοιτάζοντας τον ουρανό / μου΄ πες και σου΄ πα σ΄ αγαπώ».

Αν υπάρχει ένα τραγούδι από τον δίσκο «10 χρόνια μαζί» που το κοινό λάτρεψε και τραγουδάει με μανία μέχρι και σήμερα αυτό είναι «Η γη κι η σελήνη».

Σε μουσική και στίχους του Φοίβου το κομμάτι έπαιξε ασταμάτητα σε κλαμπς, μουσικές σκηνές αλλά και νυχτερινά μαγαζιά και αφιερώθηκε έντονα από ερωτευμένους.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το επόμενο κομμάτι από το 1999 και τον δίσκο «Προφητείες». Εκατομμύρια πωλήσεις, δεκάδες συναυλίες και ένα τραγούδι-σταθμός.

«Στο ξαναλέω εγώ είμαι το γιατρικό που πρέπει να πάρεις», και αυτό φυσικά σε μουσική και στίχους Φοίβου.

Του Φοίβου και η «Ουτοπία» από το 1997 και τις «Δέκα εντολές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ