Survivor spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Καρολίνα και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης;

Μετά και την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου οι κανόνες όσον αφορά τους υποψήφιους προς αποχώρηση άλλαξαν.

Πλέον δεν υπάρχει κάλπη και εκείνος που κερδίζει την ατομική ασυλία υποδεικνύει κάποιον παίκτη ως υποψήφιο για αποχώρηση.
«Πλέον είστε 8 άτομα και σε πολύ λίγο θα είστε 7. Θα μπούμε στην τελική ευθεία και αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι αλλάζει. Έχω λοιπόν να σας ανακοινώσω ότι θα αγωνίζεστε ατομικά αλλά πλέον θα έχουμε και μονομαχίες στις ασυλίες ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια. Δηλαδή θα δούμε αγώνες ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα, Κόρο και Ελένη, Καρολίνα και Ηλία, Ντάφυ και Ελένη που έχετε και ένα προηγούμενο. Φυσικά αν παραμείνετε όλοι εσείς που ανέφερα. Θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας και τρία αντίστοιχα συμβούλια. Δεν θα ψηφίζετε όλοι αλλά δικαίωμα ψήφου θα έχει μόνο ο νικητής του αγώνα ασυλίας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση», είχε πει ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος.

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν που κέρδισε την ατομική ασυλία, το βράδυ της Κυριακής (4/6), έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν επέλεξε την Καρολίνα.

Ποιος παίκτης κερδίζει απόψε, 7 Ιουνίου την ασυλία και ποιον δίνει στον τάκο;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω, αλλά και την gallery που ακολουθεί!

GALLERY

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ