Τριαντάφυλλος: Συνεχίζεται η… παράκρουση έξω από το σπίτι του – Άναψαν καπνογόνα

Τριαντάφυλλος: Συνεχίζεται η… παράκρουση έξω από το σπίτι του – Άναψαν καπνογόνα

Συνεχίζεται η... παράκρουση έξω από το σπίτι του Τριαντάφυλλου - Άναψαν καπνογόνα

Μετά τον χαμό στο αεροδρόμιο όπου θαυμαστές του υποδέχτηκαν τον Τριαντάφυλλο, θερμή υποδοχή του επεφύλαξαν και κατά την άφιξή του στο σπίτι του. Θαυμαστές και φίλοι άναψαν καπνογόνα και ο «Ντάφυ» τραγούδησε τα συνθήματα μαζί τους. «Σας αγαπώ ρε!» τους είπε.

«Τριαντάφυλλε, καλωσόρισες! Ο κόσμος σε αγαπάει και σε στηρίζει! Είδες τι έγινε στο αεροδρόμιο» του φώναζαν από τον δρόμο: «Ευχαριστώ τον κόσμο, να είστε καλά! Ευχαριστώ!» χαιρέτισε ο πρώην παίκτης του Survivor από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Ο γιος του, Νικόλας, δεν έφευγε από την αγκαλιά του και ο τραγουδιστής τον κρατούσε σφιχτά αφήνοντας φιλιά στα μάγουλά του.

«Ντάφυ η αγάπη μας, το αγαπημένο μας παιδί!»
«Παιδιά σας αγαπώ όλους, να είστε καλά με υγεία! Υγεία παιδιά, υγεία!.. Αγαπάω όλο τον κόσμο που με στηρίζει!» ενώ μία γειτόνισσα από το παράθυρό της φώναζε «Ντάφυ η αγάπη μας, το αγαπημένο μας παιδί!» με τους θαυμαστές να χειροκροτούν από τον δρόμο, ενώ η σύζυγός του κέρασε γλυκά.

Φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να τον δουν και να τον συγχαρούν. «Ήταν πολύ μάχιμος και αγωνιστικός. Έδωσε ένα πολύ καλό αγώνα, ξεπέρασε τον εαυτό του» είπε ο δικηγόρος και φίλος του καθώς ερχόταν στο σπίτι για να τον επισκεφθεί.

Στο σπίτι έφτασαν και ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου για να συζητήσουν για το παιχνίδι.

Συνεχίστηκε και σήμερα ο πανικός
Και σήμερα το πρωί, όμως, ο Τριαντάφυλλος χαιρέτισε τους δημοσιογράφους που περίμεναν κάτω από το μπαλκόνι του, ενώ νωρίς το πρωί η σύζυγός του Δήμητρα τους τηλεφώνησε για να τους ρωτήσει αν θέλουν καφέ ή φρούτα, ή να φέρει σκαμπό για τους δημοσιογράφους.

Ο Ντάφυ κατέβασε στις 07:10 τον γιο του στο σχολικό ενώ λίγες ώρες μετά ξαναβγήκε στο μπαλκόνι απ’ όπου μίλησε στους δημοσιογράφους του «Ευτυχείτε»:

«Παιδιά, καλημέρα, σας αγαπάω πάρα πολύ. Είμαι πολύ κουρασμένος… Να πω καλημέρα σε όλους, σας αγαπώ πάρα πολύ… Σας αγαπώ!» επανέλαβε και μπήκε και πάλι στο σπίτι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ