Survivor:Έριξε το instagram η Νικολέτα με την topless φωτογραφία της

Survivor:Έριξε το instagram η Νικολέτα με την topless φωτογραφία της

H Νικολέτα Μαυρίδη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το survivor, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει topless και προκάλεσε χαμό!

Kαι μπορεί τις τελευταίες μέρες να είναι έντονες οι φήμες που την θέλουν να διατηρεί σχέση με τον Παύλο Γαλακτερό μετά την αποχώρησή τους από το survivor, όμως η Νικολέτα Μαυρίδη τηρεί σιγή ιχθύος.

Οι δύο πρώην survivors έκαναν μαζί διακοπές και η κάμερα τους τσάκωσε σε τρυφερά τετ α τετ!

Ο Παύλος Γαλακτερός όπως σας έχουμε ενημερώσει βρέθηκε για διακοπές στην Μύκονο. Μαζί του ήταν η Νικολέτα Μαυρίδη με την κάμερα του Mykonos Live TV να τους …τσάκωσε στο Kensho στην Ψαρρού σε χαλαρές και τρυφερές στιγμές.

Οι πρώην survivors που δημοσίως δηλώνουν φίλοι, μιλούσαν ο ένας στο αυτί του άλλου σαν να μην ήθελαν να ακουστούν αυτά που έλεγαν. Οι δυο τους απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα, ήπιαν τα κοκτέιλ τους και πέρασαν μερικές χαλαρές στιγμές, με την Νικόλ να μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα με το ελεκτρίκ ολόσωμο μαγιό και τις αναλογίες της. Δείτε το τρυφερό τετ-α-τετ Γαλακτερού-Μαυρίδη στο νησί των Ανέμων, στο βίντεο του Mykonos Live TV.

Δείτε παρακάτω την topless φωτογραφία της Νικολέτας!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ