Survivor spoiler: Ποιος παίρνει σειρά για αποχώρηση απο το ριάλιτι (vid)

Survivor spoiler: Ποιος παίρνει σειρά για αποχώρηση απο το ριάλιτι (vid)

Survivor spoiler: Ο κόσμος μίλησε και τα αποτελέσματα θα τα δούμε και επίσημα την Κυριακή με την αποχώρηση της παίκτριας απο το νησί.

Οι Amigos σίγουρα θα είναι εκνευρισμένοι και θα θέλουν εκδίκηση, αλλά όταν θα κάτσουν ο καθένας μόνος του και θα τα βάλει κάτω θα δούνε , ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως νομίζουν ότι είναι.

Φυσικά θα υπάρχουν και οι αμετανόητοι, οι οποίοι δεν βάζουν γλώσσα απο την αρχή του ριάλιτι και για όλα φταίνε πάντα οι άλλοι, ενώ θα υπάρχουν και εκείνοι που επειδή δεν αποχώρησαν νομίζουν ότι έχουν ρεύμα στο κοινό, κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Την Κυριακή θα έχουμε την πρώτη αποχώρηση στο Survivor, μετά τον Τριαντάφυλλο και φυσικά μετά την ολοκληρωτική αλλαγή απο ομαδικά αγωνίσματα σε ατομικά!

Το σίγουρο είναι απο εδώ και στο εξής κάθε φορά που θα κερδίζει, αν κερδίσει ο Σάκης και η Μαριαλένα στον τάκο θα βγαίνει κάποιος απο τους Ασημακόπουλος και Ελένη Χαμπέρη.

Σε αντίθετη περίπτωση Σάκης και Μαριαλένα θα είναι υποψήφιοι παρέα πάντως με κάποιον Amigos το οποίο πιστεύουμε ότι θα είναι η Ελένη Χαμπέρη. Πάντως απο την Κυριακή ίσως να έχουμε και νέα γυρίσματα στις μπιφτέκες και να δούμε να σπάει η ομάδα τους.

Πηγή: tvfreaks.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ