Η Ισραηλινή «κομάντο» που… κάνει το Instagram να παραμιλά

Η Ισραηλινή «κομάντο» που… κάνει το Instagram να παραμιλά

Στα 18 της χρόνια η Avital κατατάχθηκε στον Ισραηλινό Στρατό και μόλις τελείωσε αποφάσισε να ασχοληθεί με την γυμναστική, ακολουθώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής

Πριν μερικούς μήνες έγινε γνωστή η Vital Cohen. Πρόκειται για μια γυναίκα που διαθέτει από τα πιο καλογυμνασμένα οπίσθια στο Instagram, αλλά και ένα χυμώδες μπούστο, τα οποία κάνουν τους 2 εκατ. ακόλουθους της να τρέχουν για κρύο ντους κάθε φορά που κάνει μια ανάρτηση.

Η μελαχροινή καλλονή, η οποία κατάγεται από το Ισραήλ και έχει ως έδρα το Ντουμπάι, εργάζεται ως fitness μοντέλο και έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα γνωστή στο διαδίκτυο, αλλά και στο ανδρικό κοινό, χάρη στις φωτογραφίες και τα βίντεο γυμναστικής που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram, επιδεικνύοντας τα καλλίγραμα οπίσθια της.

Στα 18 της χρόνια η Avital κατατάχθηκε στον Ισραηλινό Στρατό και μόλις τελείωσε αποφάσισε να ασχοληθεί με την γυμναστική, ακολουθώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Κατά την διάρκεια των ετών εξελίχθηκε σε σταρ των social media και πλέον έχει θαυμαστές από όλο τον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ