Πριγκίπισσα Σαρλίν: Έτσι απαντά στις φήμες για κρίση στον γάμο της

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Έτσι απαντά στις φήμες για κρίση στον γάμο της

Με ανάρτησή της στο Instagram βάζει τέλος στα δημοσιεύματα που την θέλουν να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον πρίγκιπα του Μονακό.

Διάφορα σενάρια κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα για την πριγκίπισσα Σαρλίν. Η 43χρονη επί μέρες είναι άφαντη από το Μονακό ενώ την ίδια ώρα οργιάζουν οι φήμες που θέλουν να περνά κρίση στον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, ωστόσο με ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να δώσει μιαν απάντηση για όσα ακούγονται.

Στην φωτογραφία που πόσταρε εμφανίζεται η ίδια να ποζάρει με τα δίδυμα παιδιά της και τον 63χρονο σύζυγό της, καθώς στέκονται μονιασμένοι πάνω από μια τούρτα γενεθλίων. Δίπλα τους βρίσκονται ο αδελφός της Σαρλίν, Σιν Γουίτστοκ, 37 ετών, η σύζυγός του Σαντέλ, ο 7χρονος γιος τους Ράιγκεν και φυσικά η εορτάζουσα, η μικρούλα ανιψιά της πριγκίπισσας Σαρλίν που έγινε πρόσφατα 5 χρονών.

«Χαρούμενα 5α γενέθλια Άιβα! Με αγάπη, η θεία Σαρλίν», έγραψε χαρακτηριστικά στην  ανάρτηση. Σημειώνεται ότι κανείς δεν γνωρίζει αν η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Νότια Αφρική, όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα ή αν η 43χρονη έχει επιστρέψει στο Μονακό.

Η ανάρτηση:

Το ταξίδι στην Αφρική και η απουσία της από τις δημόσιες εμφανίσεις:

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε ταξιδέψει στην Αφρική για να συμμετάσχει σε μια εκστρατεία κατά της λαθροθηρίας των ρινοκέρων. Στις φωτογραφίες που ανέβασε τις προηγούμενες ημέρες από το ταξίδι της, τον βλέπουμε δίπλα σε έναν επιβλητικό ρινόκερο. Τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν ότι η σύζυγος του Αλβέρτου έχει να εμφανιστεί δημόσια στο πλευρό του άνδρα της από τα τέλη Γενάρη, και πιστεύεται ότι ταξίδεψε στη Νότια Αφρική στα μέσα Μαρτίου.

Η μακρόχρονη απουσία της από τις δημόσιες εμφανίσεις του συζύγου της έχουν πυροδοτήσει πολλά σενάρια το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον γάμο της και την προσωπική της ζωή. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία επιβεβαιωμένη πληροφορία για κρίση στον γάμο της. Πάντως, σε ανακοίνωσή του το παλάτι αναφέρει ότι η Σαρλίν παρέτεινε την παραμονή της στη Νότια Αφρική εξαιτίας μίας μόλυνσης που έπαθε και η οποία «δεν της επέτρεψε» να ταξιδέψει για να παρευρεθεί στο Grand Prix, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ