Άγριες Μέλισσες: Μετά τον Αιμίλιο Χειλάκη, νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά! Θα γίνει χαμός!

Άγριες Μέλισσες: Μετά τον Αιμίλιο Χειλάκη, νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά! Θα γίνει χαμός!

Ακόμη ένας μορφονιός στο Διαφάνι. Μετά τον Αιμίλιο Χειλάκη, στον θεσσαλικό Κάμπο ανεβαί­νει και άλλος γοητευτικός άντρας για να ξελογιάσει καμία Σταμίρενα!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μοθωναίο. Ο 38χρονος ηθοποι­ός ήταν υποψήφιος να ερμηνεύ­σει τον ρόλο του Νικηφόρου στις «Αγριες μέλισσες», που τελικά πή­ρε ο Αναστάσιος Ροϊλός. Το είχε επιβεβαιώσει άλλωστε και ο σκη­νοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος, λέγοντας σε συνέντευξή του ότι ο Δημήτρης ήταν να περά­σει από δοκιμαστικό για τον ρόλο του Νικηφόρου Σεβαστού, αλλά δεν το έκανε, επειδή έπρεπε να πάει στη Σανγκάη για τα γυρίσμα­τα μιας ταινίας.

Να όμως που ήρθε το πλή­ρωμα του χρόνου! Μετά την αποχώ­ρηση της Κάτιας Δανδουλάκη, του Γιώργου Γάλλου, του Βασίλη Μπισμπίκη, του Σπύρου Σταμούλη και του Ιωάννη Αθανα­σόπουλου, θα υπάρ­ξουν πέντε καινούριοι χαρακτή­ρες που θα μας απασχολήσουν στον τρίτο κύκλο.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος (η τελευταία φορά που έπαιξε σε δραματική σει­ρά ήταν στην ΕΡΤ στο σίριαλ «Η ζωή εν τάφω» υποδυόμενος τον ήρωα της ιστορίας Αντώνη Κωστούλα) έχει δεχτεί λοιπόν πρό­ταση να κρατήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν κάστινγκ και για τους άλλους ρό­λους, καθώς τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στον Ιούλιο.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποι­ός τον χειμώνα που μας πέρα­σε ήταν στο πάνελ της εκπομπής «Το πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. Ωστόσο, δεν έμεινε ως το τέλος της σεζόν, αφού παραιτήθηκε όταν άλλαξε το σχήμα.

Πηγή: Espresso

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ