Έλον Μασκ: Τουίταρε στα αρχαία ελληνικά και έγινε viral

Έλον Μασκ: Τουίταρε στα αρχαία ελληνικά και έγινε viral

Ο επιχειρηματίας έχει τον τρόπο να προκαλεί τον θαυμασμό των ακολούθων του.

Ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελλάδα φαίνεται πως έχει ο Έλον Μασκ. Αφού πρώτα έδωσε ελληνικό όνομα στο νέο του διαστημοδρόμιο, στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο στο Twitter χρησιμοποιώντας μια φράση στα αρχαία ελληνικά.

Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της Tesla έγραψε: «Εἰδέναι μέν μηδέν πλήν αὐτό τοῦτο εἰδέναι», που σε νέα ελληνικά μεταφράζεται: «Δεν ήξερε τίποτα, αλλά αυτό ακριβώς το ήξερε». Σημειώνεται ότι το σχόλιο, που κάνει το γύρω του διαδικτύου, έγινε κάτω από ένα κείμενο μιας χιουμοριστικής ιστοσελίδας με τίτλο «Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μαθαίνει στο Ivy League University νέες τεχνικές πλύσης εγκεφάλου».

To ελληνικό όνομα στο διαστημοδρόμιό του:

Θυμίζουμε ότι ο Έλον Μασκ ονόμασε το διαστημοδρόμιο της SpaceX «Deimos». Η πλατφόρμα προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για την απογείωση και προσγείωση του SpaceX Starship, ενός διαστημικού σκάφους το οποίο σκοπεύει να στείλει τον επιχειρηματία στον Άρη. Στην ελληνική μυθολογία ο Δείμος ήταν η προσωποποίηση του τρόμου. Οι Αρχαίοι Έλληνες τον θεωρούσαν γιο του Άρη και της Αφροδίτης ή της Κυθέρειας. Μαζί με τον αδελφό του Φόβο, συνόδευε τον πατέρα του, τον θεό του πολέμου, στα πεδία των μαχών. Οι μορφές τους στόλιζαν τις περίφημες ασπίδες των Αγαμέμνονα και Αχιλλέα.

Δείτε παρακάτω το σχόλιό του στο Twitter:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ