Survivor spoiler αποχώρηση 17/06: Αυτός ο παίκτης φεύγει – Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler αποχώρηση 17/06: Αυτός ο παίκτης φεύγει – Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Ποιος θα είναι ο προτελευταίος παίκτης που θα αποχωρήσει και δεν θα καταφέρει να πιει νερό από την πηγή;

Survivor spoiler 17/06: Τελείωσε ακόμα μια βδομάδα στο Survivor 4 και γνωστοί έγιναν οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση! Ποιος θα είναι ο προτελευταίος παίκτης που θα αποχωρήσει και δεν θα καταφέρει να πιει νερό από την πηγή;

Το Survivor κοντεύει στο τέλος του και στη λήξη αυτής της εβδομάδας θα έχουμε πια πέντε παίκτες, με έναν ακόμη από τους Amigos να αποχωρεί, αφού ο Σάκης Κατσούλης πήρε και τις τρεις ασυλίες, υποδεικνύοντας τρεις από τους τέσσερις της παρέας.

Ο ίδιος απέδειξε στα αγωνίσματα της εβδομάδας, ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, με τις επιδόσεις του να εντυπωσιάζουν. Ο Σάκης, μάλιστα, πάλεψε με τη Μαριαλένα στο τέλος και την κέρδισε, παίρνοντας και το κολιέ ασυλίας.

Στο συμβούλιο η συγκίνηση δεν έλειψε, με τους Amigos να δακρύζουν στη βεβαιότητα, ότι η παρέα τους θα περιοριστεί ακόμη περισσότερο. Στο τέλος, ο Σάκης έδωσε ως τρίτο υποψήφιο τον Γιώργο Κόρομι, που τίθεται στην κρίση του κοινού με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ποιος είναι όμως αυτός που αποχωρεί; Ακόμα το spoil δεν έχει κυκλοφορήσει αλλά το Athensmagazine.gr θα σας αποκαλύψει τι δείχνουν οι διαδικτυακές ψηφοφορίες!

Αρχικά να σας αποκαλύψουμε πως η αποχώρηση θα προβληθεί, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, στο επεισόδιο της Κυριακής και μετά το αγώνισμα με τους Ρουμάνους! Εκεί θα δούμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει σε έναν εκ των Ελένη Χαμπέρη, Γιώργου Ασημακόπουλου και Γιώργου Κόρομι πως αποχωρεί από το Survivor! Ποιος παίκτης θα είναι αυτός;

Σύμφωνα με τις διαδικτυακές ψηφοφορίες τελευταίος στις θετικές ψήφους για παραμονή στο ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο έρχεται ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα θα καλυφθεί και στην κανονικά ψηφοφορία και θα έχει κάποια τόσο σημαντική απόκλιση! Οπότε κρατάμε πως δύσκολα δεν θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ