Βέλλη: Άγριο χώσιμο σε Βαρθακούρη και Μαλέσκου μετά τις δηλώσεις του Μπάρτζη για τον Σάκη

Βέλλη: Άγριο χώσιμο σε Βαρθακούρη και Μαλέσκου μετά τις δηλώσεις του Μπάρτζη για τον Σάκη

Survivor: Χαμός έχει γίνει μετά τις δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα στο Σου Κου Famiy!

Θέση στις εν λόγω δηλώσεις πήρε η Άννα Μαρία Βέλη που στηρίζει τον φίλο της, Νίκο Μπάρτζη και τα έχωσε στην Ιωάννα Μαλέσκου αλλά και στην Αντελίνα Βαρθακούρη που ήταν καλεσμένος χθες, 20 Ιουνίου ο Νίκος στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Μπάρτζης είπε: «Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν».

Και αναφέρθηκε και στη σχέση του Σάκη – Μαριαλένα: «Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν»!

Η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία στηρίζει πάντα τον φίλο της, τα έβαλε με τις δυο παρουσιάστριες του ΣΚΑΪ στο twitter!

«Μαλέσκου και Αντελίνα: Όλες θα θέλαμε έναν άντρα σαν τον Σακη.

Τι ακούω «Όλες θα θέλαμε έναν χειριστικο(πχ μην μιλάς εσυ), τραμπούκο(πχ θα τα πούμε χωρίς κάμερες και συμβόλαια),Πατριαρχη (πχ παντελονατα είναι 8 στις 10 λέξεις του -λες κι εμείς τα κορίτσια δεν φοράμε παντελόνια)»!

Και συνέχισε: «Εγω παντως δεν θα ήθελα έναν τέτοιο «άντρα» κορίτσια. Και ούτε εσείς να θέλετε. Να θέλετε έναν άντρα που σας αφήνει να είστε ο εαυτός σας. Εναν άντρα που σας σέβεται. Εναν ΑΝΘΡΩΠΟ αληθινό.»!

Και πρόσθεσε: «Υγ. κι από όσο είδα ούτε η μαμά κ η γιαγιά της μαριαλενας θέλουν για τ παιδί τους 1«ανδρα»σαν τον Σακη.Όλο και κάτι παραπάνω θα ξερουν

Υγ2. Βγαίνουμε και λέμε στα κορίτσια να μην φοβουνται να μιλησουν για την ενδοοικογενειακή βία και δέκα λεπτά μετά ξεπλένουμε ανδρείκελα.#MeToo»!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ