Τα Φιλαράκια: Όταν η παρέα βγήκε από τα εσώρουχά της (vids)

Τα Φιλαράκια: Όταν η παρέα βγήκε από τα εσώρουχά της (vids)

Η απαγορευμένη διαφήμιση για τη σειρά «Τα Φιλαράκια» έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της για πρώτη φορά από το 1994.

Ήταν λίγο-πολύ δεδομένο ότι μετά το «Friends Reunion» για αρκετό χρόνο θα κυκλοφορούσαν ιστορίες και special στιγμές που θα αφορούσαν την παρέα των έξι και γενικότερα την παραγωγή με ολόκληρο το cast, όπως και η άσχημη είδηση ότι ο Gunther (James Michael Tyler) υποφέρει από καρκίνο του προστάτη.

Για να επιστρέψουμε όμως στον εύθυμο χαρακτήρα που προσφέρει η σειρά, μία εξ αυτών των ιστοριών που αναδύθηκαν τελευταία ήταν και ένα ξεχασμένο story, δύο διαφημιστικά τα οποία γυρίστηκαν στο ξεκίνημά της, παρόλα αυτά κανείς δεν τα θυμόταν. Πολύ απλά γιατί δεν βγήκαν ποτέ στην επιφάνεια. Τουλάχιστον μέχρι και φέτος.

Η απαγορευμένη διαφήμιση
Στα «Φιλαράκια» έχει υπάρξει σχεδόν ολόκληρο απαγορευμένο επεισόδιο, καθώς περίπου στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου η παραγωγή είχε την ατυχία να γυρίσει ένα αστείο του Chandler Bing στο αεροδρόμιο που αφορούσε τρομοκρατικό χτύπημα, ωστόσο κάτι τέτοιο οι περισσότεροι το γνώριζαν.

 

Η «απαγορευμένη» διαφήμιση ωστόσο έχει να κάνει με δύο διαφημιστικά σποτάκια τα οποία γυρίστηκαν πριν το ξεκίνημα της σειράς και είχαν σκοπό να προκαλέσουν. Πώς θα το έκαναν αυτό;

Όπως μπορείς να δεις ξεκάθαρα στα παρακάτω βίντεο, και οι 6 κολλητοί εμφανίζονταν μονάχα με τα εσώρουχά τους θυμίζοντας μια παρέα που σε κάθε επεισόδιο θα ζουν το «50 Αποχρώσεις του Γκρι» ωστόσο πάντα μια παρέμβαση του Chandler συγχρονίζει τους πάντες στον κωμικό χαρακτήρα του σίριαλ:

Τελικώς λίγοι γνωρίζουν τι συνέβη και το spot δεν είδε ποτέ το «φως», με τους περισσότερους να το αποδίδουν στο γεγονός ότι «Τα Φιλαράκια» ήταν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο επιτυχία, δίχως να χρειάζεται μια τέτοια διαφήμιση. Ό,τι και να ισχύει, το συγκεκριμένο βίντεο αποτέλεσε άλλο ένα κειμήλιο από τα πολλά τα οποία θα βλέπουμε όσο περνάει ο καιρός.

Πηγή: ratpack.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ