«Survivor» – «Ο Σάκης Κατσούλης δεν κακοποίησε ποτέ το παιδί μου»

«Survivor» – «Ο Σάκης Κατσούλης δεν κακοποίησε ποτέ το παιδί μου»

Η μητέρα της Μαριαλένας μίλησε για την κόρη της και τον Σάκη Κατσούλη.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα η μητέρα της Μαριαλένας, που το πρώτο διάστημα είχε εκφράσει την ανησυχία της για την επανασύνδεση του παιδιού της με τον τερματοφύλακα, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Γεωργία Χαραλαμποπούλου γράφει:

«Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο “Survivor” το παιδί μου κ όσες φορές κι αν έπεσε τόσες ξανασηκώθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. Η Μαριαλένα μας ήταν πάντα κ ακόμη είναι μια ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΧΗΤΡΙΑ μια ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Έμαθε να αγωνίζεται εντός αλλά κ εκτός αγώνων από μικρό κορίτσι, όπως επίσης έμαθε πολύ καλά στον αθλητισμό να υπερασπίζεται τον εαυτό της σε περίπτωση ανάγκης. Η Μαριαλένα ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ κ ΟΥΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ.

Όταν μίλησα στο παρελθόν, είπα την ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ όπως την βίωσα εγώ. Ωστόσο δεν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο κ ουδέποτε θέλησα να αφήσω καμία τέτοια υπόνοια. Εύχομαι οι φήμες εναντίον του Kατσούλη όσο κ εναντίον του παιδιού μου((Που παρουσιάζεται ως υποτιθέμενο θύμα κακοποίησης να σταματήσουν άμεσα)).

Η Μαριαλένα μου είναι μια ΔΥΝΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ που γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει τον εαυτό της λόγω του αθλήματος της που αγαπά τόσο πολύ κ έτσι τέτοιου είδους φημολογίες είναι άτοπες.Ένα τελευταίο μήνυμα για όλα αυτά που βλέπουμε στην επικαιρότητα: θα ήθελα να παροτρύνω όλες τις μητέρες να στείλουν τα κορίτσια τους σε μια σχολή karate, η πολεμικών τεχνών γενικότερα. Γνωρίζω όλες τις αρετές κ όλα όσα έχει προσφέρει αυτό το άθλημα στο δικό μου παιδί. ΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ».

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ