Λάουρα Νάργες με… αόρατο μαγιό-μπικίνι. Και όποιος αντέξει (pics)

Λάουρα Νάργες με… αόρατο μαγιό-μπικίνι. Και όποιος αντέξει (pics)

Η Λαουρίτα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πολύ γλυκά πλάσματα που έχουμε στην ελληνική τηλεόραση.

Είναι δεδομένα ένα από τα πιο όμορφα και δροσερά κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης. Και το καλοκαίρι είναι η εποχή της. Πολλώ δε μάλλον σε μέρες σαν αυτές: Του μεγάλου καύσωνα. Η εποχή που η Λάουρα Νάργες με το αψεγάδιαστο και ζουμερό κορμί κάνει τα social media καμίνι.

Φανερά αδυνατισμένη, και τρομερά σέξι. Ανεβάζει φωτογραφίες που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές που ταρακουνούν το instagram. Όλα τα προσόντα της σε πρώτο πλάνο! Δείτε την Λάουρα Νάργες εδώ…

 

Για την διαφορά στο κορμί της η Νάργες δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες: «Έχασα 13 κιλά σε 1,5 μήνα και τώρα με τη γυμναστική και τη διατροφή έρχεται και η γράμμωση, πέρα από τη συντήρηση. Δεν ήταν δηλαδή σκοπός μου να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους τους άλλους που με «κράζουν» επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά. Προέκυψε ουσιαστικά, γιατί κάτι δεν αισθανόμουν καλά με τον οργανισμό μου. Κάτι δεν πήγαινε καλά. Είχα πολύ δύσκολο ύπνο και εκεί το συνειδητοποίησα».

Και πρόσθεσε: «Έχω φάει πολύ πόλεμο. Ειδικά τότε που είχαμε μπει πολύ βαθιά στα σπίτια των θεατών μέσα από το Survivor. Εκεί είχε ξεκινήσει πολύ έντονα το στόρι κι έλεγαν «Α είναι χοντρή Λάουρα». Φοράω medium στο παντελόνι. Είχα κάνει ένα ξέσπασμα στα social media κάποια στιγμή, λέγοντας ότι είναι δικό μου το κορμί και αν θέλω να φάω παραπάνω, θα το κάνω. Το έκανα και το απολάμβανα. Μου έχουν πει να χάσω κιλά και για να κάνω τηλεόραση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ