Η επιστήμη αποφάσισε γιατί οι άντρες κοιτούν τα τουρλωτά οπίσθια

Η επιστήμη αποφάσισε γιατί οι άντρες κοιτούν τα τουρλωτά οπίσθια

Οι επιστήμονες αποφάνθηκαν επιτέλους επί του ερωτήματος: Γιατί οι άντρες τρελαίνονται με τα οπίσθια της «προικισμένης» Κιμ Καρντάσιαν;

Ότι η λεπτή μέση και το γενναιόδωρο στήθος συγκινούν τους άντρες είναι γνωστό τοις πάσι. Εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε επιπροσθέτως ότι και τα γυναικεία οπίσθια, όταν είναι καλοθρεμμένα και στρογγυλά, έχουν πάρα πολλούς οπαδούς. Κι ας μην είναι σύμφωνοι οι σχεδιαστές μόδας, κι ας τσιτώνουν επικίνδυνα τα ρούχα πάνω τους.

Για τους Ευρωπαίους βέβαια, η πρόσφατη μανία των Αμερικανών με τα τουρλωτά οπίσθια είναι μια «καινοτομία» την οποία δυσκολεύονται να χωνέψουν, πιθανόν και λόγω φυλετικών χαρακτηριστικών –που να βρεθούν οι ζουμερές Πορτορικάνες στη Γερμανία για να δουν οι άνθρωποι τι εστί βερίκοκο;

 


Η Κιμ Καρντάσιαν απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και το ενδιαφέρον των φωτογράφων.

Έπεσαν λοιπόν με τα μούτρα στη μελέτη για να δουν που οφείλεται το trend. Και ιδού τα πορίσματα της επιστημονικής έρευνας διά στόματος Ντέιβιντ Λιούις, ψυχολόγου, καθηγητή του πανεπιστημίου Μπίλκεντ της Τουρκίας:

 

 

Η Μπιγιονσέ σε πόζα Bootilicious.

Οι άντρες  λοιπόν, σύμφωνα με τον καθηγητή, είναι «προγραμματισμένοι» να έλκονται από τις γυναίκες που η πλάτη τους σχηματίζει γωνία 45 μοιρών με τα οπίσθιά τους. Ο λόγος βρίσκεται στο απώτερο παρελθόν του ανθρώπινου είδους. Στη λίθινη εποχή, όταν οι άνθρωποι ήταν κυνηγοί και τροφοσυλλέκτες, οι γυναίκες με έντονα καμπυλωτή μέση είχαν μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης στη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης, ήταν άρα πιο επιθυμητές ως ερωτικοί σύντροφοι.

 

Η πρώτη διδάξασα Τζένιφερ Λόπεζ.

Το γεγονός αποδεικνύεται από τη συγκριτική μελέτη του κέντρου βάρους της γυναίκας ανάλογα με τον βαθμό καμπυλότητας της πλάτης της. Οι γυναίκες με μεγάλη καμπυλότητα (οι πρόγονοι της Κιμ Καρντάσιαν) είχαν πιο χαμηλό κέντρο βάρους με συνέπεια να μπορούν να κινούνται και να εργάζονται μέχρι τον τοκετό. Αντίθετα, οι γυναίκες με κορμοστασιά-λαμπάδα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα αφού τα ισχία τους επιβαρύνονται υπέρμετρα.

Στο βωμό της αναπαραγωγής, λοιπόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ