Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η κόρη του αξέχαστου Αλέκου Αλεξανδράκη

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η κόρη του αξέχαστου Αλέκου Αλεξανδράκη

Ο μεγάλος ηθοποιός Αλέκος Αλεξανδράκης έκανε τέσσερις γάμους και απέκτησε δύο παιδιά, τον Βάσια και την Γιοχάνα.

Αναμφίβολα, ο Αλέκος Αλεξανδράκης αποτέλεσε έναν από τους πιο μεγάλους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Πέρα από την καριέρα του για την οποία πολλοί γνωρίζουν πολλά, λίγοι γνωρίζουν ότι είχε αποκτήσει δύο παιδιά την Γιοχάνα και τον Βάσια.

Ειδικότερα, τα δύο του παιδιά υπήρξαν καρπός του έρωτά του και του γάμου του με την Ελβετή Βερένα Γκάουερ την οποία γνώρισε το 1964. Είδαν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Το δόλωμα» στη Ρόδο καθώς εκείνη εργαζόταν στο ξενοδοχείο Miramare που ανήκε στον θείο της.

Εκεί διέμεναν και οι συντελεστές της ταινίας που έμελλε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής. Αν και ο γάμος τους κράτησε μόλις μέχρι το ’69, οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και ο Αλέκος Αλεξανδράκης για πρώτη φορά βίωσε τη χαρά της πατρότητας για τα δύο παιδιά του που όμως, μετά το διαζύγιο, έζησαν με τη μητέρα τους.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή

Παρ’ όλα αυτά δεν έχασαν ποτέ επαφή με τον διάσημο πατέρα τους και μάλιστα είχε αναπτυχθεί ανάμεσά τους μία πολύ τρυφερή σχέση. Κάτι που οι θαυμαστές του Αλέκου Αλεξανδράκη διαπίστωσαν έναν χρόνο πριν φύγει από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός.

Το 2004 τον είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της «Κοίτα τι έκανες» η Σεμίνα Διγενή στη διάρκεια της οποίας μάθαμε όλοι πως εκτός από γιο, είχε και μία κόρη. Μάλιστα, η Γιοχάνα είχε κάνει έκπληξη στον πατέρα της, καθώς εμφανίστηκε με τα ανήλικα παιδιά της μπροστά του, κάνοντάς τον να χαρεί πολύ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλατό της εκπομπής ήταν και η τελευταία σύντροφος του Αλέκου Αλεξανδράκη, η Νόνικα Γαληνέα η οποία διατηρούσε άψογες σχέσεις με τα παιδιά του.

Τι κάνει σήμερα η «άγνωστη» κόρη του;

Η Γιοχάνα σήμερα είναι μία ευτυχισμένη μαμά τριών παιδιών, δύο αγοριών και ενός κοριτσιού που πλέον είναι μεγάλα και ο καθένας τους παίρνει τον δρόμο του.

Η κόρη του αξέχαστου Αλέκου Αλεξανδράκη έχει έναν επιτυχημένο γάμο και τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά της έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με τα κοινά. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε κατέβει στο στίβο της πολιτικής, διεκδικώντας τις ψήφους των πολιτών στην πόλη Φλαβίλ της Ελβετίας όπου ζει με την οικογένειά της.

Δείτε πώς είναι σήμερα η κόρη του αξέχαστου Αλέκου Αλεξανδράκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ