Survivor: Ετοιμάζει πρόταση γάμου ο Κατσούλης στην Μαριαλένα τη βραδιά του τελικού;

Survivor: Ετοιμάζει πρόταση γάμου ο Κατσούλης στην Μαριαλένα τη βραδιά του τελικού;

Survivor: Μία απίστευτη αποκάλυψη έγινε σήμερα (24/6) στο Ευτυχείτε από την Έλενα Πολυκάρπου.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής του OPEN βρισκόταν στο Γαλάτσι απ΄όπου και θα διεξαχθεί ο τελικός και ο ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και αποκάλυψε ένα μήνυμα που έλαβε.

«Μη σου φανεί περίεργο αν εκείνο το βράδυ του τελικού υπάρξει πρόταση από τον Σάκη στη Μαριαλένα», έγραφε το μήνυμα που έλαβε η Έλενα Πολυκάρπου.

Να θυμίσουμε πως η κυρία Γεωργία, μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, χωρίς περιστροφές, είχε μιλήσει στο περιοδικό ok! για όλα όσα πέρασε η κόρη της στο πλευρό του γνωστού επιχειρηματία Σάκη Κατσούλη ενώ προειδοποίησε ότι δεν θα αντέξει να δει την κόρη της να δέχεται πρόταση γάμου από τον Σάκη, υποστηρίζοντας πως αν αυτό γίνει τότε θα είναι μόνο για την τηλεθέαση και για κανέναν άλλο λόγο.

«Αν γίνει αυτό, θα πάθω εγκεφαλικό. Και θα γίνει κα­θαρά για την τηλεθέαση», είχε πει χαρακτηριστικά.

«Στενοχωριέμαι πάρα πολύ με όσα βλέπω μέσα στο παιχνίδι. Η Μαριαλένα έχει παρεξηγηθεί κι αυτό συνέβη από τη στιγμή που στο Survivor μπήκε ο Κατσούλης. Με το που μπήκε, το παιδί μου σκέφτηκε «Είμαστε μέσα στη ζούγκλα, ήρθε ένας άνθρωπος που ξέρω» και ένιωσε μια ασφάλεια. Δεν παίζει με στρατηγική η Μαριαλένα και φοβάμαι ότι μόλις φύγει και δει όλα αυτά που λέγονται για εκείνη, θα αντιδράσει άσχημα», είχε πει επίσης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ