Survivor: Χαμός στο αεροδρόμιο με την Χαμπέρη (vid)

Survivor: Χαμός στο αεροδρόμιο με την Χαμπέρη (vid)

Survivor: H Ελένη Χαμπέρη είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και επέστρεψε στην Ελλάδα!

Στο αεροδρόμιο έγινε χαμός από τους ρεπόρτερ που τη κυνηγούσαν για μία δήλωσή της, αλλά ούτε και η Ελένη Χαμπέρη έλυσε τη σιωπή της.

Η παίκτρια ήταν ευγενέστατη όπως πάντα και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους τρεις φορές αλλά δεν είπε τίποτα άλλο και συνοδευόταν από τους άνδρες ασφαλείας της παραγωγής του survivor!

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την άφιξή της και τόνισε: «Ήταν λαλίστατη, είπε τρεις ευχαριστώ…» και σχολίασε την εμφάνισή της μιας και φορούσε γυαλιά μυωπίας κάτι που τους εντυπωσίασε, μιας και δεν την είδαμε πολλές φορές να τα φορά!

Και υπογράμμισε: «Ευγενέστατη, αξιοπρεπέστατη… όλοι οι παίκτες έχουν μιλήσει για το ήθος της!»!

GALLERY

«Δεν ξέρω αν ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι μαζί. Όσες φορές τους ρωτούσαμε μας έλεγαν “όχι, δεν είμαστε”. Παρ’ όλα αυτά οι εικόνες που βλέπαμε είναι λες και είναι μαζί. Δεν πιστεύω ότι θα είναι μαζί όταν θα βγουν από το παιχνίδι. Ίσως να ξέρουν ότι το ζευγάρι πουλάει, οπότε μπορεί να το κάνουν και γι’ αυτό. Και από τους δύο υπάρχουν συναισθήματα, αλλά δεν ξέρω αν είναι ερωτικά αυτά τα συναισθήματα.
Πιστεύω ότι ο ένας εκμεταλλεύεται τον άλλον, ότι ο ένας βάζει λόγια στον άλλον, ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Για μένα ο ένας καθοδηγεί και προστατεύει τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, love it!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ