Οι αστέρες του Χόλιγουντ θα φορούν καρφίτσες κατά των όπλων στα Όσκαρ

Οι αστέρες του Χόλιγουντ θα φορούν καρφίτσες κατά των όπλων στα Όσκαρ

Τη βραδιά απονομής των Χρυσών Σφαιρών οι κινηματογραφικοί αστέρες φορούσαν καρφίτσες του κινήματος Time’s Up κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στους χώρους εργασίας. Στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, σύμφωνα με όσα ανέφερε πηγή στο The Hollywood Reporter θα φορούν καρφίτσες για να προωθήσουν έναν άλλο σκοπό. Έπειτα από την πολύνεκρη ένοπλη επίθεση σε Λύκειο της […]

Τη βραδιά απονομής των Χρυσών Σφαιρών οι κινηματογραφικοί αστέρες φορούσαν καρφίτσες του κινήματος Time’s Up κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στους χώρους εργασίας.

Στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, σύμφωνα με όσα ανέφερε πηγή στο The Hollywood Reporter θα φορούν καρφίτσες για να προωθήσουν έναν άλλο σκοπό.

Έπειτα από την πολύνεκρη ένοπλη επίθεση σε Λύκειο της πόλης Πάρκλαντ στη Φλόριντα των ΗΠΑ, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 17 άνθρωποι, η μη κερδοσκοπική οργάνωση Everytown for Gun Safety η οποία υποστηρίζει τον έλεγχο των όπλων και τάσσεται κατά της ένοπλης βίας, δημιούργησε ειδικές καρφίτσες για τους διάσημους που θα παραστούν στη βραδιά απονομής των σημαντικότερων βραβείων του Χόλιγουντ την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ