Λιώνεις στην ζέστη ε; Να ποιοι είναι οι τρόποι να κάνεις σ3ξ με 40 βαθμούς

Λιώνεις στην ζέστη ε; Να ποιοι είναι οι τρόποι να κάνεις σ3ξ με 40 βαθμούς

Πώς να κάνεις σ3ξ με ζέστη; Όταν βράζει ο τόπος και δεν θέλεις τίποτα και κανείς να σε ακουμπά; Τρόποι υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει θέληση.

Πολλοί αναρωτιούνται πώς κάνεις σεξ με ζέστη; Όταν έξω έχει 40 βαθμούς κι εσύ δεν αντέχεις ούτε τον εαυτό σου; Όταν προσπαθείς να βρεις κάθε τρόπο για να δροσιστείς και δεν αντέχεις ούτε τα σεντόνια;

Κι, όμως, υπάρχουν τρόποι για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου ακόμη κι όταν γνωρίζεις πως αυτή η επαφή θα ανεβάσει κι άλλο τη θερμοκρασία. Και στους πόσους βαθμούς θα φτάσει πια;;;

σεξ με ζέστη

Πώς να κάνεις σεξ με ζέστη; Τρόποι που ίσως δεν έχεις σκεφτεί!

Στο μπάνιο

Εντάξει, ίσως το έχεις σκεφτεί και ίσως το έχεις δοκιμάσει. Το σεξ στο μπάνιο με δροσερό νεράκι σίγουρα θα σου λύσει το πρόβλημα της ζέστης. Και μόλις τελειώσεις την πράξη θα νιώσεις χαλαρός και καθαρός. Και θα έχεις δροσιστεί!

Doggy style

Και οι στάσεις βοηθάνε! Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καλό θα ήταν να αποφύγεις τις στάσεις τύπου… spooning που σε κρατάνε ζεστό κατά τη διάρκεια του Χειμώνα και να επιλέξεις στάσεις όπως το doggy style. Λιγότερη επαφή… δέρμα με δέρμα και μια στάση που πολλοί αγαπούν.

σεξ με ζέστη

Ανεμιστήρας

Είναι το λογικό! Τοποθέτησε τον ανεμιστήρα σε ένα σημείο που να δροσίζει και τους δύο ή βάλε το air-condition. Διαφορετικά, μπορείς απλά να ανοίξεις τα παράθυρα. Και φυσικά περιττό να πούμε… να μην ξεχάσεις να βγάλεις τα ρούχα σου.

Βάλε τον πάγο στο παιχνίδι

Πώς να ισορροπήσεις τη ζέστη, τον ιδρώτα και αυτό το αποπνικτικό μερικές φορές συναίσθημα; Βάλε τον πάγο στο ερωτικό παιχνίδι. Μπορείς να κρατήσεις ένα παγάκι στο στόμα και να φιλήσεις τον καλό σου ή την καλή σου ακόμη και στα πιο ευαίσθητα σημεία!

Κάνε ένα ντους

Πριν την πράξη μπορείς να κάνεις ένα μπάνιο με δροσερό νερό και μετά να έρθεις σε επαφή με τον σύντροφό σου! Έτσι, θα είσαι προετοιμασμένος, καθαρός και έτοιμος για όλα!

σεξ με ζέστη

Βάλε τα σεντόνια στο ψυγείο/κατάψυξη

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά η αίσθηση είναι υπέροχη. Βάλε για λίγο τα καθαρά σου σεντόνια στο ψυγείο και στη συνέχεια στρώσε το κρεβάτι σου με αυτά! Θα νιώσεις πολύ καλύτερα!

Σεξ σε άλλες επιφάνειες

Ζεσταίνεσαι στο κρεβάτι; Υπάρχει και το πάτωμα! Μπορείς να κάνεις σεξ σε μαρμάρινες επιφάνειες ή γενικά σε πιο δροσερές. Για παράδειγμα στον πάγκο της κουζίνας… Εμείς ιδέες δίνουμε!

Πηγή: ipop.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ